Red Services
Image default
Zakelijk

Boodschappen online bestellen bij ThuisStore.com

Waarom nu bestellen bij online supermarkt Thuisstore.com ?

Thuisstore is een online verkoper van diverse producten in combinatie met een goede service en kwaliteit. De producten lopen uiteen van dagelijkse producten als crackers, soepen en chips tot dierenvoeding en werkkleding. Het voordeel van Thuisstore.com is dat de prijzen uiterst voordelig zijn en de levertijd minder is dan 24 uur.

Geen bezorgkosten bij Thuisstore.com

Bestellingen voor 20.00 worden de volgende dag al geleverd. De bezorgduur en kosten hangen wel af van de regio vanwaar wordt besteld. Bestellingen boven de 25 euro worden rondom Hoofddorp gratis thuis geleverd. In de buurt van Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht worden bestellingen boven de 100 euro gratis thuis geleverd.

Door het grote aanbod en de hoge voorraden op Thuisstore.com kun je grote bestellingen eenvoudig thuis laten bezorgen. Je hoeft niet de deur uit en je hoeft niet eindeloos op en neer te lopen om de auto uit te laden. De gehele bestelling wordt netjes bij je thuis afgeleverd. Door het grote aanbod hoef je niet terecht bij meerdere aanbieders en betaal je dus slechts één keer bezorgkosten. Kom je boven het minimum bestelbedrag, betaal je helemaal niets aan bezorgkosten.

A-merken

De voordelen van het bestellen bij Thuisstore zijn groot. Niet alleen is de levering snel, ook de kwaliteit en prijs van de producten zijn vergelijkbaar met bekende supermarkten. De producten zijn vrijwel allemaal A-merken, waardoor je zeker bent van de beste kwaliteit. Door het grote aanbod, is er altijd wel wat in het assortiment wat voorziet in de behoefte.

Bestel nu bij Thuisstore

Heb je snel nog een boodschap nodig? Of wil je een enorme bestelling plaatsen zonder heen en weer te rijden? Bestel dan nu bij Thuisstore. Het is ook mogelijk de bestelling voor een aantal weken van te voren te plaatsen. Op die manier worden de producten en spullen pas geleverd, indien je deze daadwerkelijk nodig hebt. Hierdoor staat het niet in de weg.

http://www.thuisstore.com