Red Services
Image default
Aanbiedingen

Dé guirlandes van 2022

Guirlandes zijn nog redelijk nieuw in Nederland, en dus nog niet heel bekend bij de meeste mensen. Toch zie je ze steeds vaker voorbij komen en is het een van de bestsellers bij veel winkels, als het gaat om kerstdecoratie. Maar wat zijn guirlandes nou precies? En waar worden guirlandes voor gebruikt? In deze blog gaan wij jou wat meer vertellen over het begrip: Guirlandes!

 

Wat zijn guirlandes?

Guirlandes worden rond de kerstperiode veel gebruikt als kerstversiering. Guirlandes bestaan namelijk vaak uit kersttakken die versierd zijn met andere soort kerstdecoraties. Denk dan aan kerstballen, bladeren, takjes, kerstlampjes, en soms zelf met stukjes nepfruit. De guirlande, of te wel, de kerstslinger bestaat uit 1 lange groene slinger. Bij de meeste winkels heb je vaak ook nog keuze uit verschillende formaten. Zo kan je zelf kiezen waar je jouw guirlande wilt ophangen. Guirlandes kan je vrijwel overal plaatsen en ophangen. Je kan de guirlande bijvoorbeeld om de trapleuning heen wikkelen, maar je kan de guirlande ook als een kerstkrans aan de deur ophangen. Ook worden guirlandes vaak gebruikt als decoratie stuk op tafel. Dan is het erg leuk om de guirlande samen te combineren met een aantal kerstdecoraties, denk dan bijvoorbeeld aan diner-kaarsen. Het is hierbij wel belangrijk om te kijken naar wat voor soort diner-kaarsen je aanschaft. Diner-kaarsen die voorzien zijn van ledverlichting, brengen bijvoorbeeld veel minder brandgevaren met zich mee. Dit is heel voordelig, vooral als je ervoor kiest om jouw guirlande ernaast te leggen. 

 

Andere soort kerstdecoraties:

Naast guirlandes heb je uiteraard ook veel andere sooren kerstdecoraties. Zo is het erg leuk om je huis mooi te verlichten met ijspegelverlichting of clusterlampjes. Of kan je je tafel leuk aankleden met andere soort ledkaarsen. Ook de tuin kan je gaaf verlichten met bijvoorbeeld: lichtgordijnen en netverlichting. Niks is te gek, vooral niet tijdens de feestdagen! Het is de tijd van het jaar om helemaal uit te pakken met kerstverlichting en/of kerstdecoraties!

 

 

https://kerstverlichting.nl/?s=guirlandes