Red Services
Image default
Dienstverlening

Mooie naamborden, huisnummers en naamplaatjes vindt u op naambordkopen.nl

Bent u onlangs verhuisd naar een nieuwe woning en op zoek naar een naambordje of huisnummer voor naast de voordeur? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de website https://naambordkopen.nl. De uithangborden of naamborden zijn ook geschikt voor bedrijven. Een bedrijfsbord kan op maat gemaakt worden met bijvoorbeeld de bedrijfsnaam en/of het logo. Wanneer je een naambord online bestelt bij naambordkopen.nl, kan deze redelijk snel geleverd worden. Veel naamborden heb je al in 2-5 werkdagen in huis.

Naamborden en naamplaatjes

Heeft u een klassieke woning? Dan is een klassiek naambordje emaille zeer geschikt. Klassieke emaille naambordjes zijn licht gebogen met 4 gaatjes om ze goed in de muur te kunnen bevestigen. Deze worden door echte vakmensen met de hand gemaakt. Naast klassieke emaille naamborden zijn er ook moderne emaille naamborden. Deze hebben een vierkante of rechthoekige vorm. Dit naambord wordt bevestigt met een blinde sluiting. Dit is een achterplaat di u op de muur schroeft en hierop wordt de naamplaat bevestigt. Door deze blinde sluiting ziet u geen schroeven, wat een modern en strakke uitstraling geeft.  Emaille is een beschermlaag van gesmolten glas om het bordje te beschermen tegen Nederlandse weerinvloeden. Waardoor dit emaille naambordje lang mee gaat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. U kunt zelf de gewenste tekst invoeren en heeft de keuze uit diverse lettertypes en kleuren. Naast emaille naamborden kunt u ook kiezen voor naamplaatjes. Zoals een rvs naamplaatje. Deze zijn meestal iets kleiner dan naambordjes.

Heeft u een vraag? Dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: 0251-241364. Ze zijn telefonisch te bereiken op dinsdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00, op donderdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00, op vrijdag: van 13:30 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

https://naambordkopen.nl/