Red Services
Image default
Woning en Tuin

Fleur je huis op met Scandinavische meubels en accessoires

Een terracotta bloempot, een keramieken deurknop, dinerkaarsen in diverse kleuren, houten slabestek, katoenen lopers, metalen lantaarns en messing bijzettafeltjes. Dit is zomaar een greep uit het Madam Stolz aanbod op Deens.nl. Dit merk valt op door de Deense stijl met een subtiel vleugje India. De laatste woontrends zie je terug in artikelen van hoge kwaliteit. Als je een bestelling plaatst van € 50,00 of meer wordt een en ander gratis verzonden.

Een label dat we ook van harte aanbevelen is HK living. We beschrijven een aantal producten zodat je een idee krijgt van het assortiment. Om te beginnen een televisiemeubel in zandtint. De lage kast is gemaakt van Sungkai hout en heeft de volgende afmetingen: 250 bij 30 bij 36 cm. De sierlijke metalen poten zijn bijzonder sterk. Kussens, die komen altijd wel van pas. Een model dat je met een gerust hart op iedere bank kunt leggen, is Doris. Dit rechthoekige kussen van 40 bij 30 cm is leverbaar in twee varianten:

-groen met beige, roze en grijs;

-rood met geel, grijs, bruin en oranje.

Ter afsluiting tippen we een HKliving draadwerk lampvoet. Het design in minimalistisch: dunne zwarte poten en een goudkleurig snoer. De actuele prijs is € 99,00. De lampvoet kan binnen 1-2 werkdagen afgeleverd worden.

Om andere namen die Deens vertegenwoordigt niet te kort te doen een opsomming:

-Bloomingville

HAY;

-HOUE;

-Creative Lab Amsterdam;

-Nordal;

-Zusss;

-Studio ROOF;

-Essenza en

-KEK.

Volledig is dit lijstje overigens niet. Op de hoofdpagina van de Deens-website staan alle merken op een rij. Ben je nieuw op Deens en maak je voor het eerst kennis met de verschillende labels? We adviseren je om per product of productgroep te zoeken. Dat doe je door in de zoekbalk rechts bovenaan bijvoorbeeld woontextiel, schalen of klokken te typen. Heb je iets nodig, maar kun je het niet vinden op Deens.nl? De klantenservicemedewerkers zitten voor je klaar. Je bereikt ze via 06-23621558 en klantenservice@deens.nl.

https://www.deens.nl/nl