Red Services
Image default
Aanbiedingen

AGM scooter kopen

Als je op zoek bent naar een leuke budget scooter lijkt een AGM scooter kopen een goed idee. De AGM Retro bijvoorbeeld, een leuk klassiek model dat lijkt op de oude Italiaanse Vespa scooters maar dan een stuk goedkoper. Maar wist je dat het nog goedkoper kan? Er zijn nog veel meer retro scooters op de markt met dezelfde uitstraling als de AGM Retro maar dan goedkoper! Een AGM scooter kopen lijkt plotseling een hele investering!

 

Waar komen al die retro scooters vandaan?

Als het goedkoop is zal het wel uit China komen toch? Inderdaad, de meeste retro scooters worden gemaakt in China. De ontwerpen lijken erg veel op de klassieke Europese modellen waarbij plaatstaal wordt vervangen door kunststof, en moderne schijfremmen en andere snufjes worden vervangen door wat oudere technologie. Is dat een probleem? Nee hoor, je krijgt veel waar voor je geld mits de retro scooter netjes geassembleerd wordt en als je deze koopt bij een betrouwbare dealer. Een AGM scooter kopen is een interessante optie, hier zijn nog drie merken en modellen met dezelfde aanpak maar nog een stuk goedkoper in aanschaf. Dit is onze top drie van budget scooters onder de duizend euro:

 

IVA Roma

Je moet even goed met je ogen knipperen, dit is niet een AGM Retro scooter maar een IVA. Net als AGM is IVA een budget merk, maar dan nog goedkoper! Ze doen minder aan marketing maar leveren topscooters voor een absurd lage prijs.

 

Killerbee Custom

Nog een tweeling? De Killerbee is een fijne retro scooter met een luxe uitstraling maar met een schappelijk prijsje. Zowel als snorfiets en bromfiets te krijgen in diverse kleuren.

 

Grande Retro scooter

Nee dit is niet per ongeluk een AGM retro, kijk maar naar de veel lagere prijs. De Grande Retro scooter heeft dat herkenbare model van Retro scooters die we steeds vaker in het straatbeeld zien. Ja, het zijn “kopieën” maar met dit fraaie design en die prijs is dat geen enkel probleem!

 

Net zo goed?

De meeste Retro scooters zijn grotendeels gelijk in kwaliteit. Verwacht geen Vespa kwaliteit maar bovenstaande merken leveren wel degelijk betrouwbare scooters, zolang je er netjes mee omgaat. De prijs / kwaliteitsverhouding is meer dan uitstekend, voor minder dan duizend euro zul je verbaast zijn over deze budget scooters.