Red Services
Image default
Aanbiedingen

Koop een keukenmachine die getest is door deskundigen.

Testen van keukenmachines

Keukenmachines zijn naar eigen zeggen alles-in-één keukenmachines. Hoewel ze meestal omvangrijk zijn, kunnen de beste machines alles aan, van gebak en wortelen tot gehakt en mayonaise. Ze kunnen mixen, kloppen, hakken, malen, in plakjes snijden en pureren. Met een keukenmachine kunt u bijna alle voorbereidende taken sneller uitvoeren, of u nu kaas raspt, deeg kneedt, vlees fijnhakt, groenten fijnsnijdt of een currypasta maakt.

Maar met zo’n breed scala aan vaardigheden kunnen deze multifunctionele keukenhulpen een ontmoedigende aankoop zijn, vooral als je er nog nooit een hebt gehad. Om u te helpen heeft het team van debestekeukenmachine.nl meer dan 50 modellen getest, zodat wij in een goede positie verkeren om het winkelproces te demystificeren en alles uit te leggen wat u moet weten over de aanschaf van een keukenmachine.

Is een keukenmachine het kopen waard?

Een keukenmachine combineert meerdere keukenhulpen in één handige machine en fungeert als een extra paar handen in de keuken. Ze zijn het meest geschikt voor de meer arbeidsintensieve taken, zoals snijden, raspen en hakken, en ze kunnen vooral nuttig zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Dankzij hun veelzijdige ontwerp zijn ze echte tijdbespaarders.

Welke maat keukenmachine heb ik nodig?

Over het algemeen geldt: hoe groter het model, hoe meer functies het biedt. Bedenk wel dat een keukenmachine die alles kan, meer ruimte inneemt dan een die alleen hakt, raspt en pureert.

Voor de meeste kooktaken zal een keukenmachine met een inhoud van 2,5 liter ruim voldoende zijn. Als u regelmatig grote hoeveelheden moet verwerken, voor een etentje of om maaltijden te bereiden, kies dan voor een keukenmachine van meer dan 2,5 liter. Sommige modellen worden geleverd met een of twee kleinere extra kommen, zodat u verschillende soorten voedsel kunt verwerken zonder eerst te moeten afwassen.

Hoe we keukenmachines testen

Debestekeukenmachine.nl heeft de nieuwste modellen keukenmachines van de merken KitchenAid, Bosch en Kenwood getest op wortel, kaas en chocolade, en op komkommers op snijvaardigheid. Onze deskundige testers beoordelen hoe goed ze rundvlees fijnhakken en uien, brood en hele hazelnoten hakken.
Ze beoordelen hoe de pureerfunctie het doet met kikkererwten, voordat ze room kloppen en zelfgemaakte mayonaise mixen. Ze bereiden deeg voor gebak en cakebeslag om te zien hoe goed elke processor kneedt en mengt, voordat ze beide bakken om de textuur van de eindproducten te proeven.

keukenmachine