Red Services
Image default
Aanbiedingen

Spuitgieterij SPF Plastics B.V.

Toen ik ging zoeken naar een spuitgieterij, voor het laten spuitgieten van een complex plastic product, ben ik bij SPF Plastics B.V. uitgekomen (klik hier voor de website). Ik kwam bij hen terecht toen ik hun website tegenkwam op het internet. En dat zag er in ieder geval hartstikke goed uit. Ook gaven ze daar aan dat ze aan maatwerk doen. Van ontwerp tot en met realisatie. Zij helpen dus ook bij het ontwerpen van een bepaald product wat wij op het oog hebben. En zorgen er natuurlijk voor dat dat, door middel van spuitgieten, wordt gerealiseerd.

 

Spuitgieten

 

Maar wat is spuitgieten nu eigenlijk? Dat houdt in dat door middel van allerlei machines je producten, op maat, kunt laten maken van kunststof / plastic. Wij zijn zelf een maker van allerlei speelgoed voor kleine kinderen. En nu hebben wij iets nieuws ontworpen. Maar moet het nog wel gerealiseerd worden. Wij kunnen het meeste wel zelf maken. Echter bleek een deel ervan toch lastig tot niet haalbaar. Daarom besloten we om dat uit te besteden aan een spuitgieterij. Zodoende dat we op het internet zijn gaan zoeken naar een spuitgieter. Want wij hadden daar nog helemaal geen ervaring mee. Vervolgens kwamen wij dus SPF Plastics B.V. tegen. Daar lazen wij dat zij ook aan maatwerk doen. En zelfs helpen bij het ontwerpen van het geen wat zij moeten spuitgieten. Daarom hebben wij toen besloten om contact met SPF op te nemen. Wij gaven aan geïnteresseerd te zijn in het laten spuitgieten van een maatwerk product. Vervolgens zijn we al snel samen om de tafel gaan zitten. Om zodoende alles tot in detail uit te werken. Zodat er een prachtig product uit kwam rollen, uit de matrijs.

 

Wanneer jij op zoek bent naar een spuitgieterij omdat je iets wilt laten spuitgieten, dan kan ik SPF van harte aanbevelen!