Red Services
Image default
Adverteren

Escape room voor 2 personen

Het uitje van de laatste tijd is ongetwijfeld de real life escape room. Een spel waarbij je wordt opgesloten in een kamer met als doel hier uit te ontsnappen. Dit doe je door moeilijke puzzels op te lossen, sleutels te vinden en slotjes open te maken. Om te kunnen ontsnappen is het heel belangrijk dat je goed met je teamgenoten communiceert. Samen sta je immers sterker.

Door goed samen te werken vergroot je je kans dus om uit de kamer te ontsnappen. Dit maakt de escape room de ultieme groepsactiviteit bij uitstek, geschikt voor een familie- of vriendenuitje. Een bezigheid voor grote gezelschappen. Maar wat als je vrienden vaak geen tijd hebben of dat je plotseling zin hebt om een escape room te doen? Dan is het moeilijk om last minute nog zoveel mensen te regelen. Xcape Logix Nijmegen heeft daar iets op bedacht: Een escape room voor 2 personen.  

Escape from the dark

In deze escape room thema voor 2 personen worden jullie door een seriemoordenaar ontvoerd en opgesloten in het donker. Alsof dat niet moeilijk genoeg is worden jullie ook nog eens vastgeketend aan de muur. Maar er is hoop, want de sleutel voor jullie handboeien zie je ergens in de verte glinsteren. Alleen is die ver buiten jullie handbereik en moet je dus een slimmigheidje bedenken om die sleutel te pakken te krijgen.

Er wordt een beroep gedaan op jullie vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Lukt het jullie om de sleutel te pakken en uit het donker te ontsnappen? 

Ga de uitdaging aan

Een escape room is heel leuk om te doen. Tijdens het spel leer je je medespeler maar ook jezelf beter kennen. Zo kom je erachter waar je goed in bent en hoe je in benarde omstandigheden gedraagt. Sla je helemaal dicht of haalt het juist het beste van je naar voren?
Ervaar het zelf en ga de uitdaging aan bij Xcape Logix Escape room Nijmegen.