Red Services
Image default
Banen en opleidingen

Creditmanager

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan ​​voor de uitdaging om de duurzaamheid te verbeteren door alternatieve energiebronnen te vinden, de materiaalkringloop te verkorten en de impact op het milieu te minimaliseren. Hoe vertaalt zich dit in specifieke oplossingen? We zorgen ervoor dat onze industriële klanten de uitdagingen kunnen aangaan. We realiseren de ambities van onze klanten door middel van innovatieve technologieën en het gebruik van hedendaagse digitale mogelijkheden. Sinds de wederopbouw na de oorlog in 1945 zijn we een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau in het creëren van toekomstgerichte industrieën.

Onze ingenieurs en consultants lopen voorop bij het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in verschillende industrieën zoals olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen het investeringsproject toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun bedrijf en kan steunen op technische expertise en jarenlange ervaring. Wij bieden deze klanten advies, engineering, projectmanagement, inkoop en bouwmanagement, kortom alles wat ze nodig hebben om hun projecten tot een goed einde te brengen!

Loop jij ook voorop in je vakgebied? Wil je werken aan projecten met veel klantendiversiteit om de branche aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen? Begrijpt u snel de complexe problemen van uw klanten? Ben jij een uitstekende gesprekspartner voor je klanten? Werk je graag met multidisciplinaire teams in een informele cultuur om tot interessante projecten te komen? Wil je werken in een organisatie die zich snel kan ontwikkelen door training, mentoring en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan zijn wij voor jou!

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het kredietbeheer en tijdige betaling van de klanten van Bilfinger Tebodin.

U kunt nieuwe en bestaande klanten screenen om het risicoprofiel goed te beheersen.

Je bent ook verantwoordelijk voor het tijdig en correct rapporteren van kredietbeheer. U krijgt inzicht in openstaande facturen, de leeftijd van debiteuren, betalingsgedrag van klanten, geschillen, etc. U kunt op tijd upgraden naar het juiste niveau

U kunt het proces uitvoeren volgens afspraken, procedures en richtlijnen.

Je signaleert verbeteringen en zorgt ervoor dat deze verbeteringen ook daadwerkelijk in het proces worden doorgevoerd.

Je bent het beheercentrum voor voortgang, problemen en andere aandachtspunten in alle regio’s. Je verstrekt proactief de juiste informatie en zorgt ervoor dat deze wordt doorgegeven aan je stakeholders.

Wat heb jij te bieden?

 • MBO- of HBO-opleiding afgerond in financieel management of een vergelijkbare opleiding
 • 2-5 jaar werkervaring in credit management of vergelijkbare functies
 • SAP-ervaring hebben is een groot voordeel
 • Sterke zelfcommunicatieve vaardigheden, proactief
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, gesproken en geschreven

Wat bieden we jou?

 • Lees voor het complete arbeidsvoorwaardenpakket ons eigen convenant goed door.
 • Het jaarsalaris ligt tussen de 2500 euro en 3.300 euro. Het maandelijks bruto bedrag, op basis van voltijd, is afhankelijk van uw kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld van 8% van het totale jaarsalaris.
 • Het bonussysteem is afhankelijk van uw eigen beoordeling en bedrijfsprestaties. Het gemiddelde is 4% tot 8% van het totale jaarsalaris.
 • 29 vakanties en een extra dag, met goede bedrijfsresultaten.
 • Flexibele werkuren.
 • Een pensioenregeling die voldoende ruimte heeft om aan uw eigen wensen en behoeften te voldoen.
 • Collectieve ziektekostenverzekering.
 • Persoonlijke en professionele coaches.
 • Er zijn uitgebreide beroeps- en opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland.

https://www.vindazo.nl/keywords/debiteuren.html