Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Gebruik rijstwater voor je krullen

Blaas je krullen nieuw leven in met rijstwater van Rice Up! Rijstwater. Dit natuurlijke product is ideaal voor alle haartypen en geeft je lokken een echte boost. Krullen krijgen meer kruldefinitie, stijl haar wordt glanzender dan ooit en kroeshaar wordt minder pluizig. Ervaar zelf hoe fijn dit product werkt door een rijstwaterpakket te kopen. De experts van de webshop helpen je graag bij het vinden van de ideale haarproducten voor jou.

Het voordeel van rijstwater voor je krullen

Het gefermenteerde rijstwater van Rice Up! Rijstwater bevat alle ingrediënten die goed is voor je haar. Door regelmatig jouw haar te behandelen met rijstwater voor krullen, geef je je haar meer kruldefinitie vanaf de wortel. De experts van de webshop raden je aan om een rijstwaterpakket te kopen als je wilt beginnen met een behandeling. Zo ben je voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw haar de nodige verzorging te bieden.

De verschillende soorten rijstwater

In het assortiment van Rice Up! Rijstwater vind je verschillende varianten rijstwater voor krullen, stijl en kroeshaar. Tevens beschikken zij over verschillende geuren waaruit je kunt kiezen. De geuren zijn rozemarijn, lavendel en pepermunt. Iedere geur heeft elk zijn eigen functie. Zo heeft pepermunt een bevorderende functie op de hoofdhuid door de bloedcirculatie te verhogen, maar het kalmeert ook de gevoelige hoofdhuid. Tevens is het een anti-roos variant. Wat je klachten ook zijn, deze experts hebben een rijstwatervariant voor jou.

Creëer stralend en verzorgt haar

Zeg gedag tegen dof, stug en pluizend haar. Met het rijstwater voor je krullen heb jij binnen een mum van tijd stralend, prachtige lokken waar eenieder jaloers op zal zijn. Door een rijstwaterpakket te kopen kun jij direct aan de slag met het voeden van jouw haar. Kijk op riceuprijstwater.nl voor een ruim overzicht van de verschillende producten die je kunt aanschaffen.