Red Services
Image default
Bedrijven

De keuzes tussen gsm hoesjes

De keuzes tussen gsm hoesjes

 

Iedereen is de hele dag bezig met het bereikbaar zijn op social media en whatsapp of juist facetimen met je beste vriend(in), doordat iedereen tegenwoordig een gsm heeft. De gemiddelde gebruikers doen ongeveer 2,5 jaren met hun gsm en hierdoor heeft elke apparaat nogal wat te verdragen. Dit zorgt ervoor dat veel gebruikers ervoor kiezen om gsm hoesjes te gebruiken rondom hun gsm om zo hun apparaat langer te beschutten. Om het inzichtelijk te maken welke keuzes je hebt, zullen we de verschillende soorten even benoemen.

 

Soft/hard gsm hoesjes

Een soft/hard case zijn voornamelijk hoesjes die relatief dun op de achterkant van je telefoon zitten. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk en vloeiend in je gsm zit, zodat je dat net dat ene belletje niet kunt missen. Ook zijn deze meestal wat dunner, waardoor gebruikers dit fijner vinden om dit in hun zakken te houden of mee te nemen in hun tas. Deze soort hoesjes zijn in allerlei groottes en uiterlijken te krijgen en hiermee kan je echt je eigen sfeer aan je telefoon geven. Om er toch voor te zorgen dat je ook de voorkant beschermd kan je daarom een beschermglaasje installeren, zodat je toch geen risico loopt.

Bookcover gsm hoesjes

Toch heb je ook veel mensen die kiezen voor een bookcover. Bij deze soort gsm hoesjes is er buiten de achterkant ook de voorkant beschermd, doordat er een klep op zit. Deze hoesjes worden aangeraden voor mensen die van zichzelf weten dat ze best onhandig zijn.

https://www.telefoonhoesje.nl/