Red Services
Image default
Bedrijven

Een carport op maat laten maken

Je wil graag dat je auto droog staat wanneer het regent. Ook in de winter is dat fijn. Je hoeft dan misschien minder of wel helemaal niet te krabben. Nu heb je alleen een oprit, maar je zou dat graag anders zien. Je kan er dan voor kiezen om je auto in de garage te zetten. Je kan er ook voor kiezen om een overkapping te plaatsen of een carport op maat. Dit zijn beide goede opties. Een carport is dan meestal toch een beter idee dan alleen een overkapping. Met een carport staat je auto helemaal droog. Een carport is niet zomaar iets, maar is altijd een carport op maat. Zo weet je straks zeker dat je carport op je oprit past. Wil je de carport niet gebruiken voor je auto? Dan kun je deze zelfs gebruiken als veranda.

 

Hout

Een carport op maat wordt in de meeste gevallen van hout gemaakt. Deze carport kan gemaakt worden van douglas of eikenhout. Daarbij kun je zelf kiezen of je liever een modernere carport wilt of juist meer een klassieke. Als je voorkeur uitgaat naar modern dan heeft deze carport een plat dak. Gaat je voorkeur uit naar klassiek dan heeft deze carport een zadeldak. Een carport wordt altijd standaard onbehandeld aangeleverd. Je kunt er wel voor kiezen om het hout te laten behandelen. Door het hout te laten behandelen bescherm je de carport tegen rottingsprocessen en schimmels. Het impregneren, de voorbehandeling, dient na een jaar na plaatsing gebeitst te worden. Nu is de carport voor vijf jaar beschermd.

 

Aan huis

Wist je dat een carport ook aan huis gemaakt kan worden? Dit is een optie als een garage geen mogelijkheid voor je is. De carport wordt dan letterlijk aan je huis gemonteerd. De houtsoort kun je hier nog steeds zelf kiezen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/