Red Services
Image default
Bedrijven

Led Design Holland levert maatwerk zonder de hoofdprijs te vragen en regelt voor u de subsidie LED

Ledlampen zijn innovatieve lampen. Ze gaan lang mee, verbruiken weinig energie en u kunt een deel van de investering terugkrijgen via overheidssubsidie. Naast deze functionele eigenschappen, beschikt led-licht ook over toegevoegde waarde. In een bar, de lobby van een hotel, een museum en in winkels zorgen ledlampen voor een passende sfeer. Tegenwoordig kun je leds in allerlei kleuren kopen en zo precies de goede ambiance creëren. Welke kleur waar precies tot z’n recht komt, is niet 1-2-3 te zeggen. Onder meer de volgende vragen moeten eerst beantwoord worden.

-Hoe groot of klein is de ruimte?

-Staat het vol met meubels en andere spullen of is er juist veel lege ruimte?

-Komt er veel daglicht binnen of juist niet?

-Is overal evenveel licht nodig of in de ene hoek meer dan in de andere?

Als deze vragen zijn beantwoord, kan een eerste globaal plan worden opgesteld. Een zogenoemd lichtplan. Led Design Holland is een expert die hier veel ervaring mee heeft.

LDH zelf spreekt van een maatwerk traject. Die route begint met een kennismakingsgesprek. Uw wensen en behoeften kunt u in alle rust bespreken. De LDH medewerker informeert u over de mogelijkheden. LDH inspecteert het gebouw / de kamers waar de leds komen te hangen grondig. De tweede stap is het maken van het lichtplan. Hierbij worden de tijdplanning en het kostenplaatje meegenomen. Zodra een en ander op papier staat (of digitaal als u dat handiger vindt) krijgt u het toegestuurd (of gemaild). Wij adviseren u ruim de tijd te nemen om het plan te bekijken. Zijn er dingen onduidelijk? Schrijf ze op. Tijdens een tweede bijeenkomst worden alle punten die u genoteerd heeft doorgenomen. LDH licht zaken toe en noteert hetgeen eventueel aangepast moet worden in het lichtplan. Zo snel mogelijk volgt dan het definitieve lichtplan. Bent u daarmee akkoord dan gaat het praktische werk beginnen. Wat betreft de aanschaf van de ledlampen: die gebeurt bij een LED groothandel. U mag dus uitgaan van scherpe prijzen. De daadwerkelijke installatie gebeurt snel en vakkundig. 

https://www.leddesignholland.nl