Red Services
Image default
Dienstverlening

Freedom In Motion Amstelveen

In mijn zoektocht naar een oefentherapeut Mensendieck ben ik uitgekomen op Freedom In Motion, uit Amstelveen. En daar ben ik enorm blij mee! Zij heeft er namelijk voor gezorgd dat ik mij nu weer op een normale en goede manier kan bewegen. Ik had namelijk moeite met de dagelijkse bewegingen doen zonder pijn. Graag vertel ik hoe ik dan op oefentherapie Mensendieck ben gekomen en hoe ik bij Freedom In Motion terecht kwam.

Oefentherapie Mensendieck

Toen ik het met iemand had over de moeite met bewegen van dagelijkse houdingen etc., adviseerde hij mij om eens te gaan kijken naar oefentherapie Mensendieck. Hier zijn allerlei gespecialiseerde therapeuten voor. En vast en zeker ook wel in Amstelveen, waar ik vandaan kom! Zodoende dat ik op het internet ben gaan zoeken naar meer informatie. Vervolgens las ik dat deze oefentherapie door bepaalde behandelingen en oefeningen te doen ervoor zorgen dat dagelijkse bewegingen beter zullen gaan. En ik zag dat er ook een aantal hierin gespecialiseerde therapeuten uit Amstelveen kwamen. Waaronder Freedom In Motion.

Daar las ik dat zij haar behandelingen ook bij mensen thuis doet. Of wanneer je dat liever niet hebt, bij haar in de praktijk. Daarnaast is zelfs op het werk mogelijk! Ik zag ook dat zij gecertificeerd was. Dus het lijkt mij een heel goede oefentherapeut. Daarom ben ik in contact met haar gekomen. Om vervolgens een afspraak te maken.

Praktijk in Amstelveen

Die afspraak heb ik ingepland bij haar praktijk in Amstelveen. Omdat ik zulk soort dingen liever niet thuis heb. Inmiddels ben ik daar een aantal keer langs geweest. En merk ik nu al verschil! Mijn dagelijkse bewegingen en houdingen gaan daardoor steeds gemakkelijker en zonder pijn. Ik wil Freedom In Motion daar dan ook hartelijk voor bedanken. Dus mocht jij willen starten met oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, dan kan ik haar zeker aanbevelen!