Red Services
Image default
Dienstverlening

Leer samen met Search4Love andere leuke singles kennen

Woon je in de regio Utrecht en zou je graag andere mensen willen ontmoeten die, net als jij, single zijn? Kies dan voor speeddaten in Utrecht met Search4Love. Speeddaten is de perfecte manier om andere singles te ontmoeten. Je maakt een goede kans om jouw toekomstige partner te leren kennen tijdens één van onze gezellige speeddate events.

Speeddate avonden en Duo Single Diners

Wij organiseren bij Search4Love met grote regelmaat speeddate avonden in Utrecht. Opgeven hiervoor is simpel, dat kan gewoon online. De speeddate events die wij aanbieden zijn laagdrempelig en staan garant voor gezelligheid. En het is dé manier om kennis te maken met veel andere singles uit jouw leefomgeving. Vind je het spannend om alleen naar een speeddate avond te komen? Regel dan gewoon een vriend of vriendin die het leuk vindt om samen met jou te gaan speeddaten. Jullie schrijven je allebei in en gaan allebei daten met alle andere aanwezige singles. Je staat er nu niet alleen voor, jullie ontmoeten dezelfde mensen en kunnen na afloop samen leuk napraten over jullie speeddate avontuur. Een andere leuke optie om samen met een vriend of vriendin heen te gaan zijn onze nieuwe Duo Single Diners. Tijdens het genot van een zes gangen diner heb je dates met meerdere andere duo’s. Bij elke gang worden jullie vergezeld door een ander duo, je ontmoet dus in totaal 6 andere duo’s.

Speeddaten buiten jouw eigen woonplaats

Onze speeddate avonden zijn toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën. We plannen de avonden per leeftijdscategorie in, zo ontmoet je dus zeker weten singles die ook van jouw leeftijd zijn.

Wanneer de speeddate avond aangebroken is wordt je bij de ingang van de locatie vriendelijk welkom geheten door onze hostess. Je krijgt jouw speeddate kaart en welkomstdrankje. Voordat we beginnen geeft de hostess nog een duidelijke uitleg over het speeddaten, zodat je precies weet hoe het werkt.

Overigens hoef je je natuurlijk niet per sé voor een speeddate avond in je eigen woonplaats aan te melden. Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of waar dan ook is natuurlijk ook mogelijk!

Check onze speeddate agenda en tot snel!

 

https://www.search4love.nl/