Red Services
Image default
Dienstverlening

Mediator uit Sittard

In mijn zoektocht naar een mediator uit Sittard, ben ik uitgekomen op Buitengewoon Mediation. Helaas hebben mijn vrouw en ik besloten om van elkaar te gaan scheiden. Natuurlijk vervelend voor ons. Maar beter zo. Echter is het vooral lastig voor onze kinderen. Daarom zijn we ook op zoek naar een kindvriendelijke mediator. Iemand die daar ook echt goed op let.

Buitengewoon Mediation

Omdat wij in Sittard wonen, gingen wij in dezelfde plaats op zoek naar een mediator. En die vonden wij al snel dus met Buitengewoon Mediation. Op hun website lazen wij dat zij heel erg kindvriendelijk zijn. Ook kunnen zij voor ons allerlei dingen regelen zoals de kinderalimentatie. Iets waar wij zeker hulp bij nodigen hebben. Daarom hebben wij een gesprek ingepland met hen. Bij aankomst van hun pand in Sittard, Bergstraat 2, werden wij hartelijk ontvangen door twee mediators van Buitengewoon Mediation. Vervolgens zijn wij ons verhaal gaan doen. Gelukkig was het geen vechtende echtscheiding, dus konden wij beiden normaal ieder zijn of haar kant van het verhaal vertellen. En ook overleggen met elkaar.

Wij gaven dus ook aan dat voor ons het regelen van de alimentatie nog wel een lastige kan worden. En dat wij daar dan dus hulp bij nodig hebben. Dit boden zij dan ook gelukkig direct aan! Ook was het, volgens de twee mediators, erg belangrijk dat er een ouderschapsplan opgesteld werd. Daarin konden dan dingen komen te staan zoals het op tijd naar bed gaan van de kinderen en het doen van huiswerk. Het klinkt heel erg pietepeuterig maar helpt echt, aldus Buitengewoon Mediation.

Afgehandeld

En na een aantal gesprekken was alles gehandeld. Wij zijn heel erg blij met de ondersteuning van Buitengewoon Mediation. Daarom kunnen wij hen, wanneer je een mediator uit Sittard zoekt, zeker van harte aanbevelen.

Voor meer informatie, zie buitengewoonmediation.nl.