Red Services
Image default
Electronica en Computers

Een server samenstellen met exact de juiste specificaties

Wil je graag zelf een server samenstellen zodat je er zeker van bent dat deze aan al je wensen voldoet? Dan doe je dit eenvoudig en snel bij ServerZaak. In de webshop van dit bedrijf vind je meerdere servers waarvan je diverse aspecten zelf kunt configureren. Denk daarbij aan voeding en het type processor, maar zeker ook aan de hoeveelheid geheugen. Bij de servers die je zelf kunt samenstellen, is dit duidelijk aangegeven. Je kunt in deze webshop namelijk ook kant-en-klare modellen kopen.

Bestel een gloednieuwe server of bespaar op de kosten en kies een gereviseerd model

Aan welke eisen moet de server die je gaat samenstellen voldoen? Wil je de nieuwste technologie? Dan is een nieuw model perfect voor je. Heb je een wat kleiner budget en moet de server vooral degelijk zijn, maar niet per se de modernste technologie hebben? Ook dan kun je uitstekend terecht bij ServerZaak. Naast nieuwe servers verkopen ze namelijk ook gereviseerde modellen en onderdelen. Hierbij ben je zeker van kwaliteit en goede functionaliteit, want de onderdelen en servers worden uitvoerig getest voordat ze in de webshop komen. Dit is ook terug te zien in het uitgebreide testrapport dat erbij wordt geleverd.

Profiteer van gratis snelle verzending

Heb je een server gezien die je graag wilt samenstellen en dan bestellen? Dan doe je dit eenvoudig online. Als je op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, wordt je server zelfs dezelfde dag nog verzonden. Je hoeft dan ook nooit lang op je bestelling te wachten. Daarnaast profiteer je van gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-. Met een server zit je daar natuurlijk al snel aan, maar als je losse onderdelen bestelt loont het zich dus om meerdere onderdelen in een keer te bestellen. Daarbij heb je onder andere de keuze uit controllers voor ethernet, switches en mainboards.