Red Services
Image default
Electronica en Computers

Uw archief scannen om een halt toe te roepen aan overbodig printgedrag

Wanneer ondernemers zouden nagaan hoeveel zij en hun medewerkers printen, scannen en kopiëren, zou men van schrik achteroverslaan. Voor vrijwel alle bedrijven, zowel groot als klein, geldt dat enkele procenten van de omzet wordt verbruikt wegens deze papieren documenten. Het gaat hierbij niet enkel om de kosten van het papier zelf, maar ook om die van toners, inktpatronen en periodiek onderhoud en reparatie. Wilt u het overbodige printen een halt toeroepen? Dan kiest u ervoor om uw archief te laten scannen en digitaliseren.

Het beperken van onze ecologische voetafdruk

Uit onderzoek blijkt dat gemeenten bij elkaar wel vierhonderd miljoen printjes op jaarbasis maken. Dat staat gelijk aan anderhalve hectare aan bos. In een periode waarin we ons steeds bewuster worden van onze ecologische voetafdruk, is dit iets wat we niet meer moeten willen. Behalve de bomenkap levert ook de CO2-uitstoot voor de levering en recycling van papier een negatieve bijdrage. Wilt u zo papierloos mogelijk gaan werken? Dan laat u het digitaliseren van uw archief over aan de specialist op dit gebied: GMS.

Efficiëntie en innovatief vermogen

Dé specialist in archiefdigitalisatie bedient zowel grote als kleinere ondernemers. Het beschikt over de juiste apparatuur en software en medewerkers met jarenlange ervaring, stuk voor stuk elementen die essentieel zijn wanneer u uw archief laat scannen. Want alhoewel dit eenvoudig klinkt, luistert het een stuk nauwer dan doorgaans wordt gedacht. De digitaliseringsspecialist heeft bijna veertig jaar ervaring en wordt gekenmerkt door zijn efficiëntie en innovatieve vermogen.

Het digitaliseren van uw archief zonder zorgen uit handen geven

Wilt u uw archief laten scannen? Dan kan dit zowel bij GMS als bij u op kantoor plaatsvinden. Waar u ook voor kiest; u kunt uw project zonder zorgen uit handen geven. U krijgt altijd te maken met een projectmanager die uw vaste aanspreekpunt is. Bovendien kunt u gebruikmaken van LiveTrace, waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de voortgang van het digitaliseren van uw archief heeft.

https://gmsnl.com/