Red Services
Image default
Eten en drinken

Een malse tournedos is perfect voor bij het avondeten

Een malse tournedos is perfect voor bij het diner. U kunt het met allerlei groentes en bijgerechten combineren. Ook is een peper- of champignonroomsaus heerlijk bij dit stuk vlees. Doordat het van zichzelf geen overheersende smaak heeft, is het eenvoudig te combineren. Zo past het al vrij snel bij de maaltijd die u in gedachten heeft. Zeker wanneer u dit stuk vlees bij een goede slager haalt. Hier hoeft u niet eens de deur voor uit. Bij Beef & Steak kunt u namelijk online tournedos bestellen. Doet u dit voor 16.15 uur? Dan wordt het vlees de volgende dag nog bezorgd. Zo hoeft u dus niet lang op uw vlees te wachten en is het niet erg als u enigszins op het laatste moment bestelt. Ook kunt u hierdoor eenvoudig een spontane barbecue of gourmet organiseren. U vindt in het ruime aanbod van deze online slager namelijk nog veel meer vleessoorten.

Diverse stukken en soorten vlees

Als u een mals stuk vlees zoekt, denkt u waarschijnlijk al snel aan een biefstuk of misschien zelfs aan bavette. Maar tournedos is minstens net zo mals. Het is afkomstig van de ossenhaas. Een spier van de koe die amper hoeft te werken. Dit merkt u aan de zachtheid van het vlees. Maar uiteraard zijn andere delen van het rund ook uitstekend te bereiden tot een heerlijk stuk vlees. Bij Beef & Steak heeft u bovendien niet alleen de keuze uit een breed scala aan vleesstukken, u kiest ook uit uiteenlopende soorten. Zo zijn er diverse soorten rundvlees, varkensvlees en lamsvlees. Ook voor gevogelte, wild, vis, vleeswaren en delicatessen zit u bij deze online slager goed.

Bestel online

Wilt u een stuk tournedos op tafel zetten? Of bent u juist op zoek naar ander vlees? Maak het uzelf eenvoudig en bestel al uw vlees online. Dan heeft u het bovendien snel in huis, zonder dat u hiervoor op pad hoeft. Eenvoudiger kan bijna niet! U hoeft zich enkel nog te bekommeren om de bereiding van het vlees en groenten en bijgerechten.

https://beefensteak.nl/