Red Services
Image default
Financieel

Koop Bitcoins voor contant geld – hoe het veilig en privé te doen

Mogelijk hebt u gehoord van de recente giek in Koop Bitcoins voor contant geld en hoe het een geweldige investeringsmogelijkheid is. Er zijn veel voordelen aan het kopen van deze vorm van valuta in tegenstelling tot papiergeld, maar er zijn ook verschillende nadelen waarvan u zich op de hoogte moet gebeuren voordat u beslist of het goed voor u is. Natuurlijk zullen sommige van deze nadelen ervoor zorgen dat u meer dan ooit uw goud en zilver wilt vasthouden. Zodra u echter over hen leert, zijn ze mogelijk niet langer zo’n probleem.

 

Een van de eerste nadelen om te overwegen bij het kopen van bitcoins voor contant geld is het ontbreken van een vloeibare markt. Dit betekent dat u te allen tijde fysiek geen fondsen met u kunt dragen, zelfs als u dat wilde. Je zult waarschijnlijk moeten wachten tot de markt meer vloeistof wordt voordat je er iets mee kunt verkopen of kopen. Dit is een groot nadeel in vergelijking met de meeste andere vormen van digitale activa.

 

Een ander nadeel is het vrij grote prijskaartje. Wanneer u Bitcoins koopt voor contant geld, zullen ze vrij duur zijn, maar ze zijn zo groot dat ze moeilijk blijven om overal te verhuizen, maar van portemonnee. Dit maakt ze nogal moeilijk om grote uitwisselingen zoals de NYSE, NASDAQ en dergelijke te handelen. Ze zullen altijd een niche-investering zijn die alleen mensen met diepe zakken kunnen betalen.

Dit maakt ze een van de weinige virtuele valuta’s die vrij veilig zijn in de lange termijnwaarde.

 

Er is ook het risico dat u uw privé-sleutel kunt verliezen die betrokken is bij de transacties. Veel experts zeggen dat als u vasthoudt aan uw privésleutel, u in wezen uw hele levensbesparingen riskeert. Hoewel dit niet echt iets maakt om je zorgen over te maken, is het zeker iets om je bewust te zijn en moet je zorgen. Gelukkig zijn er een aantal plaatsen om Bitcoins te kopen voor contant geld waar u uw levensbesparingen niet in gevaar hoeft te brengen, althans niet nog niet. Een van die plaatsen is het redactiebeleid van een digitaal portefeuillebedrijf.

 

Redactioneel beleid is het gedeelte van een website waarmee bedrijven hun klanten professioneel schrijven en reclameruimte kunnen aanbieden. Digitale portefeuilles die op deze manier handelen, verkopen niet echt iets aan iemand, maar in plaats daarvan toestaan dat hun klanten hun geld doorbrengen via een virtuele portemonnee. Er is niets om deze portefeuilles vast te houden om ervoor te zorgen dat ze in de toekomst op een bepaald moment niet kunnen worden verhandeld, in tegenstelling tot fysieke valuta’s. Als gevolg hiervan zijn ze heel gemakkelijk in te stellen en te gebruiken, vooral voor beginners die gewoon leren over hoe digitale valuta’s werken.

 

De meest populaire manier om Bitcoins in de toekomst te kopen, is via digitale portemonnee-services van derden. Deze bedrijven kunnen transacties privé houden van derden. De derde partij fungeert ook als een gang voor de koper en verkoper door deel te nemen aan de overdracht en bevestiging van de transactie. Dit zorgt ervoor dat noch de koper noch de verkoper in staat zal zijn om de andere persoonlijke informatie van de andere personen te zien. Digitale portefeuilles zijn erg populair geworden bij beide verkopers als kopers. Het is waarschijnlijk dat meer mensen beginnen met het kopen van bitcoins voor contant geld in de toekomst omdat ze een veilige en privé-manier bieden om zijn geld door te brengen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl