Red Services
Image default
Financieel

Waar kun je het beste in investeren qua beleggen? Technologische bedrijven populair?

Waar kun je het beste in investeren qua beleggen? Technologische bedrijven populair?

We zijn nu getuige van de “Vierde Industriële Revolutie” (4IR) en de technologie heeft opnieuw de basis gelegd. Het is duidelijk dat de technische sector een aantal van de meest lucratieve investeringen van onze tijd heeft. Dus natuurlijk is iedereen op zoek naar de beste technische aandelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ASML aandelen of andere technische bedrijven.

Het lijdt geen twijfel dat de technische sector de “alfahond” is van alle sectoren. Dat is omdat dit de enige sector is die vrijwel elke andere industrie, groot of klein, van stroom voorziet. Ja, nieuwe technologieën hebben inbreuk gemaakt op de detailhandel, de gezondheidszorg, de automobielsector, nutsbedrijven en industriebedrijven – noem maar op!

Stel je voor, als je geen geavanceerde technologie had, zou je waarschijnlijk nog steeds koeien melken en putten graven in een klein dorpje in het midden van nergens. Met de kracht van technologie bent u van dat dorp naar het mondiale dorp geëmigreerd

2019 wordt een spannend jaar voor technologieaandelen, omdat bedrijven manieren zoeken om technologie te gebruiken om innovatiever, efficiënter, wendbaarder en concurrerender te worden.

Waarom investeren in technologiebedrijven?

Beste vrienden, we zijn in de Vierde Industriële Revolutie, of zoals sommigen van ons het graag ‘4IR’ noemen. Alle technologieën van de volgende generatie waar je nog steeds over hoort, zoals cloud computing, the Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI), autonome voertuigen, implanteerbare nanochips, enzovoort, zijn geschenken van 4IR. Samen brengen ze een revolutie teweeg in bijna alle bedrijfssectoren, niet alleen in de technologiesector.

De bovenstaande grafiek laat zien hoe de technologiesector presteerde ten opzichte van de S & P 500 over een periode van twee jaar. We hebben niet de goede delen uitgekozen. Dat is duidelijk omdat we 2018 hebben opgenomen, wat een zeer volatiel jaar was voor aandelen. 2018 was zelfs het slechtste jaar voor aandelen in een decennium en het was de slechtste december op Wall Street sinds de Grote Depressie!

Ondanks de ondergang en somberheid in 2018 presteerden tech-aandelen nog steeds beter dan de bredere markt, iets wat ze consequent hebben gedaan. Je kunt vijf, tien of twintig jaar (of langer) teruggaan en het is duidelijk dat de technische sector de historische winnaar is geweest.

De realiteit is dat technologiebedrijven hypergrowth zien en dat groei zich vertaalt in hogere technische aandelenkoersen. Het volstaat om te zeggen dat de beste technische aandelen nu de beste honden van de investeringswereld zijn in 2019.

Hoe te beleggen in technische aandelen in 2019

De vraag die beleggers met de meeste waarde treft, is: “Hoe beleg ik in 2019 in de beste technische aandelen?” Er is meer aan de hand dan alleen maar de beste technologische aandelen te selecteren.

Er zijn twee belangrijke factoren waar u op moet letten om de beste technische aandelen te vinden.

Ten eerste falen de fundamenten ons in de technische sector; al die typische waarderingsmethoden die we in Finance 101 hebben geleerd, zijn niet meer dan pluis bij het waarderen van technische aandelen.

Denk er eens over: wat is de go-to-waarderingswaarde voor een gemiddeld bedrijf? Prijsveelvouden, toch? Maar Raad eens. Technische bedrijven hebben enkele van de meest opgeblazen prijsveelvouden.

Kijk maar eens naar Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN), een aandeel dat 59 keer zijn inkomsten verhandelt. Als je een technische voorraad zou kiezen, gewoon door te kijken naar de prijs-winstverhouding (P / E), prijs-tot-omzet (P / S), of prijs-naar-boek (P / B) ratio’s, jij ‘ d sidestep AMZN stock zonder er een tweede blik op te werpen .

https://aandelentop10.nl/