Red Services
Image default
Groothandel

Glasplaten bestellen

Situaties waarin glasplaten nodig zijn
Glasplaten zijn in tal van bouwkundige situaties onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een situatie wanneer je van plan bent een serre aan te bouwen. Naast goede kozijnen zijn er dan ook glasplaten op maat nodig. Maar ook als je een huis laat bouwen of ervoor kiest om in jouw bedrijf het enkele glas te vervangen voor dubbel glas. En incidenteel heb je een glasplaat nodig als er per ongeluk een ruit sneuvelt en vervangen moet worden.

Kies voor online glasplaten op maat: de voordelen op een rijtje
Als je glasplaten in een kleine of grote hoeveelheid nodig hebt, dan kun je deze tegenwoordig eenvoudig bestellen via de online glashandel. Glas kopen via een online glasexpert heeft tal van voordelen. Een groot pluspunt is dat dit glas van een online groothandel voordeliger is dan glas dat je in een fysieke winkel aanschaft. Ten tweede is het aantrekkelijk dat je online jouw glasplaten exact op maat kunt laten maken en bij jou thuis kunt laten afleveren. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. En ten slotte is het mooie van online glashandelaren dat je een haast onbeperkte keuze hebt aan soorten glas en ook zelf voor een fraaie afwerking kunt kiezen.

Uiteenlopende soorten glas: van dubbel glas tot figuurglas
Glas is online verkrijgbaar in diverse soorten. Tegenwoordig zijn met name HR+, HR++ en soortgelijke isolerende platen van glas populair. Glas moet niet alleen sterk zijn, maar het liefst ook isoleren. Veel bedrijven kiezen voor veiligheidsglas: glas met daarin ijzerdraden verwerkt die als ze stukgaan veilig uit elkaar vallen in brokjes en niet in scherven. Glas ook dat het inbrekers moeilijk maakt om een pand binnen te dringen. En zo zijn er nog diverse andere glassoorten verkrijgbaar bij de online glasspecialist. Denk bijvoorbeeld aan speciaal zonwerend glas, figuurglas (voorzien van patronen of figuren), spiegelglas of glas dat gebruikt kan worden om tafels mee te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij de glasexpert!

Alle soorten glasplaten koopt u voordelig online via Glaskoning.nl

Bekijk dan ook de online collectie in ons assortiment en bestel jouw glas gemakkelijk en voordelig via onze webshop. Tegen scherpe prijzen die je niet snel bij andere aanbieders zult vinden! Graag tot ziens en alvast veel gebruiksplezier toegewenst!