Red Services
Image default
Industrie

De betonplaten van dit bedrijf zijn breed inzetbaar

Voor betonnen producten zoals betonplaten en -blokken van een goede kwaliteit en een brede inzetbaarheid gaat u naar Van Ooijen Betonplaten in Elst. De medewerkers van dit bedrijf adviseren u graag over uw project, zodat u de materialen huurt of aanschaft waar u goed mee vooruit kan. Bovendien geven zij ook graag advies over de aanleg van een goede ondergrond en het legwerk van het beton. De betonplaten en betonblokken van dit bedrijf zijn zowel geschikt voor particuliere projecten zoals het aanleggen van een terras of bloembakken, maar ook voor zakelijke doeleinden zijn ze geschikt. Zo kunt u met deze betonnen producten uw bedrijfsterrein verharden of een opslagplaats  of kavelpaden aanleggen.

Laat uw beton plaatsen door een specialist

Voor deskundig advies en een nauwkeurige levering van betonplaten en -blokken is Van Ooijen Betonplaten in Elst een goede partij. Dit bedrijf staat voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een goede prijs. Voordat u betonnen producten meekrijgt van deze leverancier, wordt al het beton uitvoerig gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bovendien is het mogelijk om stapelblokken te bestellen van verschillende formaten. Zo heeft u naast de standaard rechte blokken ook keuze uit een schuin stapelblok met de afmetingen 160x80x80 in viernoksuitvoering en een stapelblok in de vorm van een dak met de afmetingen 160x80x80.

Nieuwe of gebruikte betonblokken huren of kopen

Bij dit bedrijf heeft u meerdere milieuvriendelijke keuzes die u kunt maken. Deze keuzes zijn bovendien beide goed voor uw portemonnee. Zo is het mogelijk om te kiezen voor gebruikte betonplaten in plaats van nieuw beton. De medewerkers van dit bedrijf zullen uw beton echter wel eerst  grondig controleren, zodat ze u kunnen garanderen dat uw betonnen producten niet uit elkaar zullen vallen. Ook is het mogelijk om betonplaten te huren in plaats van ze zelf aan te schaffen. Dit is vooral voordelig wanneer u het beton tijdelijk nodig hebt, zoals bij een evenement.