Red Services
Image default
Internet

Hoe start je met webmail van KPN?

Wie klant is bij KPN kan gratis gebruikmaken van de webmail van KPN. Maak via de website van KPN je eigen account aan met wachtwoord. Vanaf dat moment kan je overal, waar je internetverbinding hebt en over een browser beschikt, e-mails checken, versturen of ontvangen. Op die manier ben je altijd en overal bereikbaar. Je kan trouwens de webmail van KPN zowel op je computer, je tablet als je smartphone installeren. Dit doe je met de hulp van het stappenplan en toestelhulp. Beide zijn terug te vinden op de website van KPN.

Wat je moet weten over KPN webmail

Als je de webmail van KPN wilt instellen in een e-mailprogramma zoals Outlook of Apple Mail, volg je het stappenplan. Daarvoor heb je je e-mailadres van KPN nodig, je gebruikersnaam en je wachtwoord. Let op dat je e-mailadres eindigt op @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @hetnet.nl of @freeler.nl.

Lukt het niet meteen? Neem dan een kijkje op de website van KPN bij veelgestelde vragen en problemen oplossen. Vind je niet meteen het antwoord op jouw vraag of probleem hier? Dan kan je contact opnemen met de KPN klantenservice. Telefonisch of via internet kan je dan een afspraak maken, waarna een expert bij je thuis langskomt. Hij of zij biedt je vakkundig een oplossing voor jouw probleem.

Hetzelfde geldt als je je webmail van KPN wilt installeren op je smartphone of tablet. Probeer eerst via toestelhulp op de website van KPN, waar je het merk en het model van je toestel kan ingeven. Met deze info heeft KPN voldoende om jou de juiste instructies te bieden om de webmail van KPN te installeren.

https://www.onlinewebmailinloggen.nl/nederland/kpn-webmail/