Red Services
Image default
Mode en Kleding

Is een rugzak waterdicht?

Je rugzak moet enigszins waterdicht zijn en heeft een vulling nodig om elektronische of gevoelige apparatuur te beschermen.

Waterbestendig materiaal – Je hebt misschien geen 100% waterdichte rugzak nodig – maar een tas van semi-waterdichte materialen zal de inhoud in een noodsituatie beschermen. Tassen van nylon en polyester zijn betere opties voor buitenavonturen en rugzaktochten.

Vulling – Een gewatteerd compartiment voor laptops en tablets is gebruikelijk in rugzakken. Zorg ervoor dat ze goed vastzitten om te voorkomen dat je elektronische apparatuur in je tas blijft rondslingeren.

Het vinden van de perfecte maat rugzak is een kwestie van het selecteren van een rugzak die in verhouding staat tot je lichaam en die past bij alle items die je moet dragen.

De juiste pasvorm is een maat die past bij je romplengte en die een comfortabele grip op je heupen heeft.

Torso lengte – Sommige pakketten zijn verkrijgbaar in meerdere maten, van extra klein tot groot, die passen bij een reeks van torso lengtes.

Heupomvang – Het grootste deel van het gewicht van een rugzak moet worden ondersteund door je heupen. Verstelbare heupgordels in de rugzak zijn geschikt voor een groot aantal heupmaten.

Om je romplengte te meten – ga met je hand op je heupbotten staan, je wijsvinger rechtop en je duimen in de rug. De lengte van je torso wordt gemeten vanaf de benige bult aan de basis van je nek tot het midden van je rug waar je duimen elkaar ontmoeten.

Op zoek naar een rugzak van hoge kwaliteit die heerlijk zit en veel kan meenemen? Kijk dan eens bij The Little Green Bag naar een Dakine rugzak en beleef hoe geweldig een rugzak kan zijn.