Red Services
Image default
Tweewielers

Zündapp onderdelen

Zündapp is het beroemde merk uit Duitsland dat in 1917 werd opgericht door Fritz Neumeyer samen met de gebroeders Thiel en Friedrich Krupp A.G. Het bedrijf begon met de productie van dynamo’s en startmotoren, maar sinds 1920 heeft het bedrijf zich toegelegd op motoren. De Zündapp onderdelen waren in eerste instantie geïnspireerd op de Britse Levis motoren. In de jaren vijftig diende het Italiaanse scooter model als voorbeeld voor de Bella R 150 waarmee de motoren steeds lichter werden van constructie. In 1984 werd Zündapp verkocht aan het Chinese concern Tianjin. Er zijn nog steeds volop Zündapp onderdelen te koop om jouw klassieker te onderhouden. Daarnaast zijn een aantal Zündapp onderdelen ook geschikt voor andere merken als Kreidler en Puch.

 

Zündapp onderdelen kopen

Hoewel nieuwe Zündapp scooters al lange tijd niet meer gemaakt worden kun je nog steeds veel Zündapp onderdelen kopen. Via internet zijn alle Zündapp onderdelen snel te vinden en bestellen. Van een complete uitlaat tot een aanzuigrubber, allemaal splinternieuwe onderdelen voor lage prijzen.

 

Blinkend nieuw chroom

Om een klassieke scooter weer in de originele staat te herstellen kun je de buitenkant compleet reviseren met nieuwe Zündapp onderdelen. De buitenspiegels bijvoorbeeld, waarvan een aantal spiegels eveneens geschikt zijn voor Kreidler scooters. De uitlaten zijn ook vaak geschikt voor diverse Puch modellen, let goed op de beschrijving van de artikelen. Sommige Zündapp onderdelen zijn alleen geschikt voor specifieke Zündapp modellen, andere onderdelen zijn ook te gebruiken op verschillende Kreidler en Puch modellen. Andere Zündapp onderdelen van chroom zijn spatborden, uitlaten en lampen.

 

Een nieuwe motor met Zündapp onderdelen

Als je het complete motorblok uit elkaar haalt kom je veel onderdelen tegen die op den duur slijten. Gelukkig kun je vrijwel alle Zündapp onderdelen bestellen. Wat dacht je van een bus remgreep blokhandel of aanzuigrubber carburateur-spruitstuk? Die Zündapp onderdelen en veel meer kom je tegen in de online winkel. Op dit moment zijn er meer dan 700 Zündapp onderdelen te bestellen. Ideaal voor reparatiecentra en voor hobbyisten.

 

Als je een oude Zündapp hebt maar niet de kennis beschikt over de techniek om deze te reviseren kun je altijd even contact opnemen met onze werkplaats. We helpen je graag verder met Zündapp onderdelen, service en ondersteuning zodat je nog jarenlang kunt genieten van jouw klassieker!

https://www.scooteronderdelenshop.com/