Red Services
Image default
Wijn

Whiskey glazen uit de Bohemen.

Bij whiskey glazen denk je eigenlijk aan één ding en dat is Schotland. De heerlijke rokerige smaak uit deze fabrieken doet je smelten voor je favoriete drankje. Toch is Schotland niet het enige land waar whisky een favoriet is. Het drankje wordt eigenlijk over de hele wereld gedronken. In Nederland begint het gele goud zelfs een complete opmars te krijgen. Naast bier en wijn is het één van onze favoriete dranken en van de sterke dranken staat Whiskey zelfs op één. Sterke whiskey glazen horen hier natuurlijk bij, maar er is meer. De Tsjechische Bohemen is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de bekendste producten in kristalglas. De kwaliteit ligt hoog en dit zie je terug in hun collectie. De Bohemen staat garant voor een echt kwaliteitsproduct. Whiskey glazen uit de Bohemen behoren sinds kort ook tot het assortiment in de officiële whiskey glazen shop.

Whiskey glazen uit de Bohemen staan garant voor kwaliteit.

Er zitten grote verschillen tussen gewoon kristal en kristalglas. Een bekende producent is natuurlijk Zwitserland, maar nog lang niet iedereen is bekend met de Whiskey glazen uit de Bohemen. In de Whiskey Glazen Shop verkopen we tot nu toe enkel uit de Bohemen whiskey glazen. Waarom? Omdat je voor een betaalbare prijs prachtige glazen van een hoge kwaliteit krijgt. Wij vinden het onzin dat je € 80 moet betalen voor 2 whiskey glazen. Bij ons krijg je echt kristalglas vanaf € 14 en dan heb je ook nog eens een set van 6 glazen. Je hebt zo altijd een leuk kerstcadeau of een presentje voor een verjaardag.

Whiskey glazen online bestellen.

Whiskey glazen uit de Bohemen halen kan best lastig worden. Gelukkig verkopen wij onze whiskey glazen gewoon online. Het enige wat je nodig hebt is een bestelling in onze online shop. Op werkdagen kan je de volgende dag al de glazen in huis hebben als je voor 15.00 een bestelling plaatst. Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling van je bestelling. Het is ook mogelijk om je bestelling in Maarssen af te halen. Handig als je geen zin hebt om verzendkosten te betalen.

http://www.whiskeyglazenshop.nl