Red Services
Image default
Woning en Tuin

De rioolexpert in uw regio

Door het hele land heen staan specialisten voor u klaar om u te helpen met een rioolprobleem. Woont u in een grote stad of in een klein dorp? Geen probleem, er staat binnen een mum van tijd een rioolexpert op de stoep. Om met een rioolexpert in contact te lopen hoeft u alleen even te bellen. De rioolexpert maakt dan een afspraak met u op basis van de inschatting van spoed van uw rioolprobleem. De expert uit uw regio doet er dan alles aan om uw probleem op te lossen en u vriendelijke service te geven.

Rioolexpert geeft advies bij rioolproblemen

Wilt u het toch eerst zelf proberen? De kans dat u de verstopping alleen maar erger maakt is er groot. Neem daarom toch eerst contact op met een rioolexpert. Hij kan u dan telefonisch te woord staan om u te helpen. In de meeste gevallen zal de expert u adviseren een plopper te gebruiken. Dit is de makkelijkste hulpmiddel. Als dit niet werkt, wordt u geadviseerd 1 liter azijn met soda in de afvoer te gieten. Wanneer het rioolprobleem nog steeds niet in verholpen of zelf erger is geworden, wordt u geadviseerd een afspraak te maken met de rioolexpert. De volgende stappen zijn namelijk het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukspuit. Uit ervaring weten wij dat de verstopping in de meeste gevallen alleen maar erger wordt. Er kan zelfs een nieuwe verstopping ontstaan. Dit komt omdat er door de kleinste fout al een nieuwe verstopping gemaakt kan worden. De ontstoppingsveer kan midden in de riolering afbreken waardoor de rioolbuis beschadigd wordt. Het vuil blijft hier beter zitten waardoor u grote kans heeft op een nieuwe verstopping. Daarnaast kan de hogedrukspuit op de verkeerde manier worden gebruikt. De druk moet precies goed worden afgesteld, zodat de riolering niet beschadigd wordt. In dat geval gebeurt er hetzelfde als bij de ontstoppingsveer.

Riool ontstoppen: hoe gaat de rioolexpert te werk?

De rioolexpert begint met een korte inspectie. Daarna kan de specialist een kostenindicatie geven en een uitleg over de het riool ontstoppen Haarlem. Na uw goedkeuring kan de rioolexpert beginnen. In een mum van tijd is het rioolprobleem verholpen en kunt u weer met een gerust hart verder.

 

https://www.ontstoppingsdienst-haarlem.nl/rioolservice