Red Services
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren uitzoeken

Ik ben al een tijdje geleden verhuisd en nu wordt het tijd voor nieuwe houten vloeren. We zijn opzoek naar een nieuwe houten vloer omdat de huidige vloer makkelijk gezegd afschuwelijk lelijk is en dus willen we graag een nieuwe vloer. We zijn dus opzoek gegaan naar een nieuwe vloer. We willen graag in de woonkamer en op de boven verdieping een verschillende soort vloer. Wel moet het een houten vloer zijn. We zoeken een kwalitatief goede vloer die wel tegen een stootje kunnen en ook ééntje waar je krassen niet gemakkelijk op ziet. We hebben namelijk kleine kinderen en die spelen nou eenmaal met speelgoed op de vloer. En dat maakt krassen. Daarom zoeken wij houten vloeren doe wel tegen een stootje kunnen. Lees in deze blog over de zoektocht naar een vloer en voor welk bedrijf wij gekozen hebben.

Houten vloeren kijken

Ik ben dus gaan zoeken naar houten vloeren voor in de woonkamer en de boven verdieping. Deze vloeren moesten kwalitatief goed zijn en met die gedacht ging ik dus opzoek naar een vloer. Ik ben via het internet gaan zoeken naar houten vloeren en al snel kwam ik op de website van Bax Houthandel terecht. Inmiddels zijn we zo ver dat we de vloeren daar gekocht hebben. De kwaliteit is super en door het advies hebben we een prachtige vloer in de woonkamer en een prachtige vloer op de boven verdieping.

Bax Houthandel

Bax Houthandel verkoopt al jaren lang vloeren. Een lamelparket of houten vloeren, bij Bax Houthandel ben je aan het juiste adres. Omdat Bax alle vloeren zelf produceren en ook alle middelen zelf inkopen heeft de klant geen last van een meerprijs door middel van tussenhandel. Ze zijn dus scherp met de prijzen en hebben de kwaliteit in eigen hand. Zoek jij een mooie houten vloer? Neem dan zeker een kijkje in het brede assortiment van Bax Houthandel!