Red Services
Image default
Woning en Tuin

Meer dan gewoon een canvas

Gek van schilderijen, maar geen zin om er een fortuin voor neer te tellen? Dat willen we bij canvaswinkel.nl best geloven, daarom werken we al jaren aan een kwalitatief alternatief. Met een canvas van canvaswinkel.nl kies je voor een kwalitatieve foto of canvas, zonder de lasten. De canvassen zijn super simpel in onderhoud, van een superieure drukkwaliteit en heel eenvoudig te bestellen. Zo krijg je voor een fractie van de prijs van een klassiek schilderij een zeer valabel alternatief.

Uiteraard kan je bij canvaswinkel.nl zeer makkelijk een canvas bestellen, maar ook voor heel wat alternatieven kan je bij ons terecht. Denk daarbij aan een sprankelende foto op dibond of plexiglas. Maar ook voor zelfklevende posters kan je beroep op ons doen. Een heel ruime keuze aan foto’s kan je raadplegen op onze site. Ongetwijfeld vind je er een schitterende afbeelding voor in je woonkamer of andere ruimte in huis.

Beschik je zelf over een heel aantal afbeeldingen en wil je deze op een leuke canvas? Dit is perfect mogelijk bij canvaswinkel.nl. Je kan je eigen foto in enkele klikken doorsturen en deze op je canvas laten drukken. Simpel, snel en zonder dat het ook maar één euro meer kost. Zo heb je een unieke canvas voor weinig geld.

De canvas past overal

Bij een standaard interieurzaak dien je de canvas aan te kopen in de maat dat deze in de zaak hangt. Dit is niet het geval bij canvaswinkel.nl. Hier bepaal je de afmetingen volledig zelf en wel tot op de centimeter nauwkeurig. Zo past je canvas perfect in elk interieur. Je kiest dus volledig zelf het materiaal, de afmetingen en de afbeelding.

Met de verschillende materialen pas je de canvas overigens ook perfect aan je interieur aan. Zowel strakke als meer traditionele interieurs kunnen zo een extra accent krijgen.

Laat klanten je overtuigen van een canvas

Waarom je je canvas bij canvaswinkel.nl zou bestellen? Lees er gewoon de testimonials van onze klanten eens op na. Niet alleen zijn alle canvassen waterbestendig, de drukkwaliteit is ook fenomenaal. De kleuren sprankelen en komen volledig tot zijn recht en dat tot indrukwekkende formaten.

De canvassen van canvaswinkel.nl zie je overigens geregeld terugkomen op televisie. In heel wat televisieprogramma’s komen onze canvassen aan bod en worden ze gebruikt om interieurs te restylen. Als dat geen referentie is. Je krijgt op onze canvas dan ook 80 jaar kleurgarantie. Zo overtuigd zijn we van de kwaliteit van onze materialen.

Surf vandaag nog naar de site en bestel de canvas van je dromen. We zijn ervan overtuigd dat het niet bij één canvas zal blijven.

https://www.canvaswinkel.nl/