Red Services
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de kracht van screens in Barneveld

Ben je op zoek naar een effectieve en stijlvolle manier om je huis of kantoor te beschermen tegen de zon? Dan zijn screens Barneveld de perfecte oplossing voor jou! Screens zijn een innovatieve vorm van zonwering die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. In dit artikel ontdek je de kracht van screens en waarom je ze zou moeten overwegen voor jouw woning of bedrijfspand in Barneveld.

Wat zijn screens?

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die bestaat uit een strak gespannen doek dat verticaal langs je ramen loopt. Het doek is gemaakt van glasvezel en wordt op zijn plaats gehouden door zijgeleiders. Hierdoor ontstaat een strak en modern uiterlijk dat perfect past bij de hedendaagse architectuur. Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je ze eenvoudig kunt aanpassen aan de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand.

De kracht van screens

1. Effectieve zonwering

Het belangrijkste voordeel van screens is dat ze zorgen voor een effectieve zonwering. Het doek is speciaal ontworpen om zonlicht te filteren en warmte buiten te houden. Hierdoor blijft het binnen aangenaam koel, zelfs op de warmste zomerdagen. Dit is niet alleen comfortabel, maar kan ook helpen om energie te besparen op airconditioning.

2. Bescherming tegen UV-straling

Naast het tegenhouden van warmte, bieden screens ook bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het doek blokkeert tot wel 90% van de UV-stralen, waardoor je meubels en vloeren beschermd blijven tegen verkleuring en slijtage.

3. Privacy

Screens bieden een uitstekende mate van privacy. Doordat het doek lichtdoorlatend is, kun je overdag wel naar buiten kijken, maar is het voor voorbijgangers moeilijk om naar binnen te gluren. Zo geniet je van een ongestoord uitzicht zonder inkijk.

4. Eenvoudig in gebruik

Screens zijn eenvoudig te bedienen met een handmatige of elektrische bediening. Je kunt ze snel en gemakkelijk omhoog of omlaag laten gaan, afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht en privacy die je wenst. Bovendien zijn screens onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

 

https://degalux.com/