Red Services
Image default
Huishoudelijk

Wanneer gebruik je raamfolie in huis of op kantoor?

Zowel thuis als op kantoor heb je ramen in je pand zitten. Ramen zorgen ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt en natuurlijk licht is direct van invloed op je stemming. Tegelijkertijd kan teveel zonlicht meubels en andere spullen beschadigen en vaal maken. Daarnaast kun je door de ramen wel naar buiten kijken maar andersom kunnen mensen ook naar binnen kijken en daar heb je waarschijnlijk minder behoefte aan. Gebruik daarom verschillende soorten raamfolie, ieder met unieke eigenschappen voor verschillende ruimtes in huis of op kantoor.

Beschermen van inboedel in opslag of de kelder

Veel bedrijven hebben een opslagruimte waar extra kantoormeubilair en andere kantoorartikelen worden opgeslagen. Sommige huizen hebben een kelder die ook vooral voor opslag wordt gebruikt.  Vaak hebben deze nog een aantal ramen die je niet persé nodig hebt. Deze dek je af met verduisteringsfolie. Deze folie voorkomt dat schadelijke uv-straling je meubels verkleurt of dat ze kromtrekken door de warmte. Goede verduisteringsfolie blokkeert tot wel 85% van de inkomende uv-straling.

Volwaardige raambedekking zonder in te leveren op uitzicht

Een ander voordeel van ramen in je kantoorpand en thuis is het uitzicht. Je krijgt er een ruimtelijk gevoel van en voorkomt een benauwend gevoel. Maar je wilt wel voorkomen dat je teveel inkijk hebt en wilt je privacy kunnen waarborgen. Dan kun je gebruik maken van one way visison folie. Anders dan bij privacy folie kun je bij one way visionfolie wel naar buiten kijken maar mensen op straat kunnen niet je huis of kantoor inkijken.

Raamdecoratie die bij je interieur past

De raambekleding die je thuis ophangt is niet alleen functioneel maar dient ook ter decoratie. Het moet qua uitstraling en kleur passen bij je interieur. Kies daarom voor Squid raamfolie voor in huis. Deze folie is gemaakt van textiel maar is verder net zo makkelijk aan te brengen als andere soorten raamfolie. Dankzij het textiel ziet het er prachtig uit en kun je het in veel verschillende kleuren bestellen.