Red Services
Image default
Bedrijven

Van Zwitserland achteruitrijcamera

De VZ-achteruitrijcamera systemen kunnen gekoppeld worden met camera’s en monitoren van vrijwel alle gangbare merken van achteruitrij camerasystemen die verkocht worden in de Benelux.  Aangezien vrijwel alle merken verschillende connectoren gebruiken, is er een scala aan kwalitatieve connectorkabeltjes beschikbaar. Overigens zijn op aanvraag ook alle VZ-camera’s beschikbaar met de betreffende connectoren. Door gebruik van onze connectorkabeltjes is het mogelijk onze monitoren/bekabeling te koppelen aan bijvoorbeeld een Orlaco famos camera, een Brigade achteruitrijcamera of een MXN-achteruitrijcamera. Visa versa is het natuurlijk tevens mogelijk om een VZ-achteruitrijcamera aan te sluiten op bijvoorbeeld een Orlaco monitor, een Brigade select monitor of een achteruitrijcamera Waeco/ Dometic monitor.

De prijzen van de losse connectoren kunt u in onze online shop vinden bij overige producten. Een compleet overzicht van alle mogelijke connectoren en de daarbij horende prijslijst kunt u bij ons opvragen via de e-mail.  Als uw wagenpark al is voorzien van achteruitrijcamera systemen van bijvoorbeeld Waeco camera of Orlaco camera en u wilt de overstap naar VZ-achteruitrijcamera systemen maken kunnen wij u hier eenvoudig in ondersteunen. Neem in dit geval contact met ons op en wij sturen u de connectorkabel VZ – Orlaco prijslijst, de connectorkabel VZ – Waeco prijslijst of de MXN-prijslijst of PSVT-prijslijst.

Naast alle bovengenoemde merken kunnen wij u Motec camera prijzen en Camos camera prijzen aanleveren. Hetzelfde geld voor de prijs van een Motec monitor of de prijs van een Camos monitor.  Ook voor hulp bij het vinden van productinformatie van Carvision, kunt u bij ons terecht.

Brigade en Orlaco zijn beiden bekende merken in de Nederlandse wereld van camera gebruik op voertuigen en machines. Brigade Electronics is een van oorsprong Brits bedrijf en Orlaco is gevestigd in Barneveld. Zoals eerder gezegd kunnen de camera’s en monitoren van VZ eenvoudig worden aangesloten op beide merken. In enkele gevallen kunnen zelfs identieke producten vanuit voorraad worden geleverd tegen een aanzienlijk scherpere prijs.

https://www.vanzwitserland.nl/