Red Services
Image default
Entertainment

De beste lachgastank aanbiedingen

Ben je op zoek naar een lachgastank omdat je binnenkort een feest geeft? Of ben je ondernemer en zou je graag je klanten lachgas aan willen bieden? Dit kan natuurlijk met slagroompatronen gedaan worden maar dit is erg onhandig wanneer het om grotere hoeveelheden gaat. Daarom kun je er in dit geval ook beter voor kiezen een lachgastank te gebruiken.

Op de website van de lachgaspatroon groothandel vind je verschillende lachgastank aanbiedingen met kortingen tot wel 42 procent. Zo betaal je momenteel voor een lachgas tank van 2kg slechts €34,99 in plaats van €59,99 en voor een tank van 10kg betaal je nu €159,- in plaats van €199,-.

Bekijk het aanbod https://slagroompatronengroothandel.nu/lachgas-cillinder/

Nog meer te koop

Maar de tanks zijn niet het enige dat je via de website kan bestellen. Zo zijn er ook dempers te bestellen speciaal voor een n20 tank. Deze kun je individueel bestellen, maar ook per 4, 10 en zelfs 120. Daarnaast is er ook een ultra mini lachgas demper verkrijgbaar.

En wil je graag een smaakje toevoegen aan het gas? Dan is dat tegenwoordig ook mogelijk. Je kunt flesjes kopen met aardbei-, perzik-, banaan-, mango- of blue berry smaak speciaal voor je lachgas.

Heb je nou echt heel veel lachgas tanks nodig, dan is het misschien verstandiger om naar de deals te kijken. Zo is er een 4kg of 10kg lachgas tank verkrijgbaar met spuitsysteem, maar ook een 10kg lachgas tank met spuitsysteem én 1000 XL ballonnen voor een scherpe prijs.

 

Lachgastank zonder borg

Wil je nou wel graag een lachgastank gaan gebruiken, maar wil je geen borg betalen? Dan is het misschien een optie om Flavourwhip te gebruiken. Dit product is heel eenvoudig in gebruik, geeft een kleine doseringen en je hoeft er geen borg over te betalen. Ook zit er een speciale set bij om de ballonnen meteen vanaf de fles te vullen.

https://www.drugsenuitgaan.nl/hulp-en-advies/veel-gestelde-vragen/uitgebreid/