Red Services
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele camerabewaking om je eigendom te beschermen

De meeste bedrijven hebben een goed bewakingssysteem dat werkt tijdens openingstijden of daarna. Heb je echter extra bewaking nodig omdat je een (tijdelijke) opslagplaats hebt of bezig bent op een bouwterrein en daar je spullen achterlaat na werktijd omdat je deze daags daarna toch weer nodig hebt? Dan kun je kiezen voor mobiele camerabewaking.

Kijk hoe het werkt

De bewaking kan voor je geregeld worden door G4S en is toepasbaar op verschillende terreinen zoals een werf, een opslagruimte of bij een evenement. Hoe de bewaking er precies uitziet en hoe deze werkt kun je op de website van G4S lezen maar je kunt ook altijd informeren hoe ze deze voor jouw klus zo goed mogelijk kunnen inrichten.

Systeem snel in werking

De bewaking is geen ingewikkelde zaak en functioneert snel nadat deze geïnstalleerd is zodat deze meteen in werking kan treden. Zeker voor evenementen die maar een korte tijd duren is het belangrijk dat het snel werkt. De volledige installatie wordt voor je gedaan zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je kunt wel zelf bepalen of en wanneer het systeem in werking is. Het is niet in alle situaties noodzakelijk het de hele dag en nacht aan te laten staan dus je kunt zelf beoordelen wat het beste is.

Waar kan mobiele camerabewaking toegepast worden?

Mobiele camerabewaking kent verschillende toepassingen op locaties. Dit zijn werven, shutdowns en industrie, evenementen en opslagplaatsen. Zo kun je op verschillende locaties je spullen veilig bewaren en voorkom je dat ze gestolen worden. Met name op plekken waar veel mensen komen of waar juist na het einde van de werktijd niemand meer aanwezig is kan een dergelijke bewaking een goede aanvulling zijn. Mobiele camerabewaking kan voor zowel kortere als langere tijd ingezet worden.