Red Services
Image default
Dienstverlening

Wanneer moet jij je meterkast vervangen?

Je kan het best alles in je meterkast vervangen als het verouderd is en niet meer zo goed werkt dan toen het wel goed werkte. Een verouderde stoppenkast heeft veel kans om een probleem te veroorzaken. Vroeger waren de normen en waarden van een groepenkast onveiliger dan nu. Je had ook vroeger veel minder stroom nodig want veel elektrische apparaten bestonden nog niet eens. De koelkast bestaat ook pas sinds kort terwijl iedereen het nu wel het gebruikt. Het gebruikt zelf ook veel energie om de hele tijd aan te staan. De mensen hadden vroeger alle spullen in de kelder onder een doek om het koud te houden maar we hebben er nu een koelkast en diepvries voor.

Na hoelang moet jij je groepenkast vervangen

Je kan je groepenkast vervangen als de groepenkast ongeveer zo een 15 jaar is. Je kan ook de groepenkast vervangen als je een nieuwe keuken gaat plaatsen want dat kan veel elektriciteit pakken. De meeste groepenkasten van een paar jaar geleden zijn ook niet zo goed als die van nu. De meeste groepenkasten die je nu hebt kunnen veel meer aan. De nieuwe en betere groepenkasten verbruiken ook veel minder energie en zijn dubbel x zo veel veiliger dan de vorige versies.

heb je een speciale meterkast deur nodig

Er bestaan veel meterkast deuren die je nodig kan hebben. De deuren zijn anders gemaakt dan normale deuren. De meterkast deuren die heel slecht zijn moet je wel snel vervangen, want wanneer er brand uitbreekt gaat je hele huis kapot en een speciale meterkast deur houd het nog enigszins tegen. De meterkast vervangen gaat nog best snel, het kan minder dan een dag duren. Het zijn veel apparaten die je moet vervangen en netjes moet plaatsen in je meterkast/huis.