Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Medaille kopen in coronatijd: voor iemand die het echt verdient!

Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen. De huidige pandemie heeft er niet alleen economisch maar ook sociaal behoorlijk ingehakt. Toch zie je, net als in alle tijden van crisis, ook de beste kant van mensen naar boven komen. Net even wat meer aandacht voor de mensen die dichtbij je staan. Opa of oma toch een hart onder de riem steken, ook al kun je ze een tijdje niet bezoeken. Die verpleger bedanken die dag en nacht klaar heeft gestaan voor een bekende die in het ziekenhuis lag. De buurvrouw die op de kinderen heeft gepast zodat jij naar die belangrijke vergadering kon. Maar je, hoe toon je je waardering voor zo iemand? Wel eens aan het bestellen van een medaille gedacht?

De kracht van personaliseren

Nu denk je misschien, een medaille kopen? Wat moet iemand daar nu mee? Maar wist je dat medailles al eeuwenlang worden uitgereikt om mensen te bedanken voor een dienst of prestatie die ze hebben geleverd voor hun land of gemeenschap? En er is nog een reden om medailles te bestellen voor mensen. Je kunt ze namelijk eenvoudig personaliseren. Wanneer je medailles online bestelt kun je zelf een boodschap ingeven, een afbeelding uploaden en een bijpassend lint kiezen. Zo wordt het in een handomdraai een persoonlijk cadeautje waar de ontvanger erg blij mee zal zijn!

Steek mensen een hart onder de riem

Medailles zijn meer dan sportprijzen. Het is een uitstekend medium om een persoonlijke boodschap over te brengen. Ideaal dus om mensen een hart mee onder de riem te steken of te bedanken voor hun getoonde inzet. Je kunt natuurlijk ook voor andere sportprijzen zoals bekers of beeldjes kiezen. Ook deze kun je personaliseren maar je betaalt er vaak wel wat meer voor.