Red Services
Image default
Internet

Een Managed Service Provider inschakelen voor een vertrouwde online werkplek

Cloudiction is een gecertificeerde Managed Service Provider met jarenlange ervaring. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor het laten creëren van een cloud werkplek. Zij bieden verschillende diensten aan waarvan het beheer in hun handen is. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat alles professioneel geregeld is en goed in elkaar zit. Hun specialisten zorgen voor een IT-omgeving met hoge stabiliteit en veiligheid. Een van de diensten die ze bij deze Managed Service Provider aanbieden is het inrichten van een cloud werkplek. Met deze digitale werkplek kunt u overal werken, als u maar een telefoon of laptop met werkende internetverbinding heeft.

Een handige en overzichtelijke digitale werkplek

Een cloud werkplek is ideaal wanneer u of uw medewerkers veelal afspraken hebben bij klanten, veel thuiswerken of elders aan hun documenten werken. Een cloud werkplek is een digitale werkplek waardoor u altijd en overal aan bestanden kunt werken die opgeslagen zijn in de cloud. De mensen die in deze werkplek kunnen, hebben toegang tot alle bestanden, programma’s en documenten die hier veilig zijn opgeslagen. Het fijne van deze Managed Service Provider is dat u zelf bepaalt hoe de cloud werkplek eruit komt te zien. U heeft bij hen namelijk de keuze uit verschillende pakketten.

Vraag een demo aan en ontdek de digitale werkplek

Denkt u erover na om een cloud werkplek te laten inrichten, maar wilt u eerst zelf de mogelijkheden ervaren? Bij deze Managed Service Provider kunt u een demo aanvragen om de werkplek te testen en te kijken of deze voor uw bedrijf geschikt is. Daarnaast staan de vakmensen van Cloudiction altijd voor u klaar om u te voorzien van meer informatie over de mogelijkheden, voordelen en pakketten. Voordat u een definitieve keuze maakt, kunt u uzelf optimaal voorbereiden en weet u zeker dat u geen spijt krijgt.