Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Ook voor het huren van een boottrailer kun je bij Just Marine terecht

Voor het huren van een boottrailer kunt u terecht bij Just Marine

De omgeving Heerhugowaard is een prachtige regio waar talloze mogelijkheden zijn om eens goed het water op te gaan. Het huren van een geschikte boottrailer is de oplossing als u met de boot op vakantie gaat of deze verplaatst moet worden. Heeft u een bepaald advies nodig over de verschillende boottrailers en wilt u weten welke het meest bij u past? Dan bent u bij JustMarine op het goede adres.

Justmarine biedt u vrijblijvend advies over technische zaken en weet bovendien alle prachtige vaarroutes in- en rondom Alkmaar en Heerhugowaard. We willen namelijk dat u zonder zorgen uw boottrailer kan huren en uw boot kan verplaatsen langs de schitterende wateren die we hebben in ons land.

Welke boottrailer heb ik nodig?

Voor het huren van een boottrailer biedt JustMarine verschillende opties. Op zoek naar een kielboottrailer, rubberboottrailer of een gangbare trailer?
Hieronder staan een aantal opties waarbij de specificaties en het gewicht te zien zijn, zo kan u voor de juiste prijs precies zien welke trailer u nodig hebt.

JustMarine heeft jarenlange ervaring met boottrailers van verschillende soorten en maten. Zo hebben we een Brenderup met een draagkracht van ongeveer 600 kg. En de zwaardere geremde Brenderup boottrailer die tot wel 1300 kg aankan. We geven u graag passend advies of voorzien u van specialistische informatie over het type trailer.

Het is belangrijk om te weten dat u voor de verplaatsing van uw boot een rijbewijs B of BE moet hebben. Het hangt van het gewicht af over welk rijbewijs u wettelijk zal moeten bezitten. Gaat het om een boottrailer van meer dan 750 kg? En dit in combinatie met een boot, auto of ander vervoersmiddel van boven de 3500 kg? Dan is uiteraard het rijbewijs BE noodzakelijk.

Een boottrailer huren voor een vaste lage prijs

Alleen bij JustMarine vindt u producten met de beste kwaliteit voor een gunstige prijs. Belangrijk is wel om eerst de prijzen te vergelijken voordat u een keuze maakt. Achteraf te duur uitkomen zou zonde zijn.
Bij ons bent u aan het goede adres voor bijvoorbeeld een Damco kanteltrailer vanaf €45,- per dag, of de normale Brenderup boottrailer voor maar €50-, per dag. Natuurlijk voorzien we u van de uitstekende service die u van ons gewend bent.

Neem snel contact met ons op

Op zoek naar specialistische kennis of heeft u bepaalde vragen die u aan ons wilt stellen? Dat kan! Onze team van vakmannen staan klaar om te helpen zodat u weer verantwoord het water op te gaan.

Contacteer ons telefonisch en per e-mail of kom gezellig langs bij Just Marine in Heerhugowaard. Wij vinden de geschikte boottrailer voor uw boot.

https://www.justmarine.nl/verhuur/boottrailer-verhuur.html