Red Services
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi verhuur bij Noot Personenvervoer

Heeft u een rolstoeltaxi nodig? U kunt deze gemakkelijk huren bij Noot Personenvervoer. Wij vervoeren mensen met een beperking op veilige en vertrouwde wijze naar hun bestemming. Of dit nou het werk, een dagbesteding, een concert, een bezoekje aan de bioscoop, een verjaardag of zelfs een vakantie is. Bij Noot Personenvervoer brengen wij u graag naar waar u zijn moet.

Het huren van een rolstoeltaxi bij Noot Personenvervoer

De chauffeurs van Noot brengen op dagelijkse basis mensen met een beperking veilig naar hun plaats van bestemming. Wij vinden het belangrijk dat u zich in onze rolstoeltaxi’s veilig en op uw gemak voelt en nemen deze voorwaarden uiterst serieus. Zo volgen al onze chauffeurs jaarlijks de cursus Levensreddend Handelen zodat zij te allen tijde uw veiligheid kunnen waarborgen. Daarnaast zal tijdens ritten extra aandacht worden besteed aan de communicatie tussen de chauffeur en de passagiers, zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan die uw comfort of gevoel van veiligheid kunnen beperken.

Al onze chauffeurs hebben de cursus Rolstoelvervoer doorlopen en met succes afgerond. Zo zijn ze speciaal opgeleid voor het vervoeren van mensen met een beperking en zullen zij op aangepaste wijze rijden. De chauffeur zal bijvoorbeeld gas minderen bij drempels of bochten, om uw veiligheid en comfort te kunnen garanderen.

Onze chauffeurs halen u op en brengen u op een veilige manier naar uw bestemming. Na afloop halen zij u uiteraard ook graag weer op om u thuis te brengen.

Al onze rolstoeltaxi’s beschikken over een hydraulische lift zodat u de taxi op eenvoudige wijze in en uit kunt. Maakt u gebruik van een scootmobiel? Ook dat is geen probleem. Uw scootmobiel kan in onze rolstoeltaxi’s vervoerd worden als bagage. U kunt dan zelf mee in een rolstoel of eventueel plaatsnemen op een van onze autostoelen die zich in de taxi bevinden.

Onze rolstoeltaxi’s bieden plaats voor maar liefst vier rolstoelen. Daarnaast zijn er enkele zitplaatsen voor passagiers of begeleiders en is er ruimte om bagage mee te nemen.

Wilt u meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in onze diensten of wilt u nog meer informatie ontvangen? Heeft u nog vragen en wilt u een van onze medewerkers spreken?

Noot Personenvervoer is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.