Red Services
Image default
Telefonie

iPhone 6s plus abonnement

iPhone 6s plus abonnement of los kopen?

Mocht je uiteindelijk nog twijfelen of je een abonnement moet afsluiten of een iPhone 6s plus wilt kopen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iPhone 6s plus abonnement af te sluiten. Het nadeel van het afsluiten van een abonnement is dat je op de langere termijn duurder uit bent.

Voordeliger is het nog steeds om de iPhone 6s plus los te kopen. Wat u dan wel moet doen is een Simonly abonnement afsluiten met wat data, want je wilt toch ook graag internetten met je nieuwe  iPhone 6s plus. U kunt al in het bezit zijn van een Iphone 6s plus voor  € 749,- Mocht je meer opslagruimte nodig hebben, dan heb je de keuze uit 64GB of 128GB. Het maakt overigens per prijs niet uit welke kleur toestel je neemt.

Voordelen iPhone 6s plus los kopen

Één van de grootste voordelen om een iPhone 6s plus los te kopen is dat je stukken goedkoper uit bent dan dat je een abonnement afsluit. Gemiddeld liggen de prijzen van een 2-jarig abonnement op € 50,- per maand en hoger. Hierin zit natuurlijk wel beltegoed en data in verwerkt. Als je de iPhone 6s plus los koopt, dan heb je enkel een sim only abonnement nodig met data welke voordeliger is. De prijzen hiervoor beginnen al bij € 7,- per maand. Deze zijn in de meeste gevallen ook nog eens per maand opzegbaar.

http://iphone6plusabonnement.nl