Red Services
Image default
Zakelijk

Welke horeca vriezer is het voordeligst voor jouw bedrijf?

Horeca vriezers zijn speciaal gemaakt voor het commercieel gebruik. Ze zijn gemaakt op een manier dat alle noodzakelijke functies aanwezig zijn om de producten op de juiste manier op te slaan voor dat deze verkocht of gebruikt worden. Producten invriezen is de beste manier om voedsel zo goed en lang mogelijk te bewaren zonder dat er schade is aan het product. Een horeca vriezer heeft vaak een krachtige compressor. Dit is handig omdat de vriezers veel gebruikt worden in de bedrijven en vaak worden geopend. Door de krachtige compressor blijft het mooi koud in de horeca vriezer.

 

Verschillende type horeca vriezer

 

Vrieskisten

Een vrieskist is één van de meest gebruikte vriezers in de horecasector. De grote van de horeca vriezer is handig en de binnenkant van de vriezer is efficiënt in de delen. De deur van de vriezer opent naar boven toe. Dit is voordelig omdat dit ruimte bespaart aan de voorkant, als wij dit zouden vergelijken met een normale vriezer deur. Er zitten manden in de vriezer die ervoor zorgen dat sommige producten hoger bewaart kunnen worden en andere producten, zoals vlees lager in het koelste gedeelte van de vriezer. Zo is de indeling overzichtelijk binnen het product en kan alles makkelijk gevonden worden wanneer dit nodig is.

 

Koelwerkbanken

 

Dit zijn horeca vriezers waarbij de producten binnen handbereik liggen. Door de verschillende lades bij het werkstation kan alles snel gemaakt en gevonden worden. Op deze manier raak je nooit iets kwijt en heb je altijd je eigen station met je eigen spullen om ervoor te zorgen dat alles op orde blijft. De vriezers zijn relatief laag waardoor zodat deze ook nog toegevoegd zouden kunnen worden aan bestaande kasten.

 

Vrieskasten

 

Deze vriezers zijn soms iets duurder maar zeker het geld waard voor de comfort die er in ruil voor komt. Het kan zowel in de keuken toegevoegd worden of op een andere plek in een aparte kamer. Het is makkelijk om het overzicht te houden in dit product. En door de hoogte en verschillende planken in de koelkast kan je overal makkelijk bij. Het schoonhouden van het product is makkelijk door de defrosting mogelijkheid op het apparaat.