Red Services
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen?

Laatst was het weer zover, een klant betaalde maar niet, moet ik nu een incassobureau inschakelen? Ik besloot om dit toch maar te gaan doen. Maar waar vind ik deze en aan welke eisen moet een incassobureau voldoen? Ik heb geen idee. Ik ben dus gaan rondvragen bij mede eigenaren uit de businessclub waar ik lid van ben. En ik kreeg één terugkomend bedrijf te horen. Het ging over Van Loon Incasso Advocaten. Ik kende het niet en besloot het maar te Googelen. De website was mooi, en er stond veel informatie over een advocatenkantoor op. Ik ben voor de zekerheid verder gaan zoeken maar vond niks nieuws of beters. Dus heb ik besloten ze op te bellen en mijn verhaal te doen. Hopelijk kunnen zij mij helpen tegen die debiteuren!

Welke incassobureau

Ik ben dus geadviseerd om Incassobureau Van Loon eens te bekijken en dat heb ik gedaan. Ik heb er nog meer bekeken maar daar werd ik niet warm van. En van incassobureau van Loon wel! Ik ben gaan zoeken op de website naar de werkwijze van incasso Advocaten en deze sprak mij erg aan. Want ze versturen binnen 24 uur een sommatiebrief en gaan dus heel snel met de zaak aan de slag. Wat ook nog eens een groot voordeel is van dit incassobureau is dat de incassokosten geheel van rekening zijn voor de debiteuren. Ik heb er dus helemaal geen kosten aan!

Contact

Ik heb met Incasso Advocaten gesproken over de debiteur en zij kunnen mij er goed mee helpen. Ze hebben een hoog slagingspercentage en het contact is heel fijn! Zoek jij ook een bedrijf die je kan helpen tegen die vervelende debiteuren? Dan is Incasso Advocaten oftewel Van Loon zeker een goede aanrader voor u! Ze helpen u zo goed mogelijk en het kost jou helemaal niks. Kijk voor meer informatie op incassoadvocaten.nl.