Red Services
Image default
Zorg

Hulp bij letselschade krijgen in heel Nederland

Krijg hulp na een ongeluk of letselschade

Het is altijd prettig om te weten waar u staat en wat u moet doen bij het oplopen van letsel bij een ongeval. Juridische bijstand krijgen van een letselschade jurist is daarom geen overbodige luxe. Schallenberg Letselschade staat slachtoffers daarom graag bij die letsel hebben opgelopen in privé sferen, in het verkeer of op werk. Wij helpen u om ervoor te zorgen dat u goed gecompenseerd wordt voor de geleden schade. En die schade kan meer zijn dan u in 1e instantie denkt.

Deskundig uw schadeposten inventariseren

Schallenberg Letselschade pakt letselschade zaken snel op. Ons kracht is dat we snel en flexibel inzetbaar zijn, iets wat toch wel van belang is om uw zaak zo goed en snel mogelijk te behandelen. Wist u bijvoorbeeld dat een letselschade kan verjaren? Wacht daarom niet te lang en neem contact op met ons team, ook bij twijfel. Dankzij onze handige quickscan kunt u snel achterkomen of uw situatie kans van slagen heeft voor het innen van een schadevergoeding.

Een tip wat wij altijd geven is om bij het afsluiten van een autoverzekering altijd te kiezen voor SVI verzekering. Deze schade-inzittende verzekering dekt namelijk de volledige schade bij een auto ongeluk. Dat gaat verder dan alleen materiële schade. We gaan even kort in op de verschillen tussen materiële schade en immateriële schade.

Verschil tussen immateriële schade en materiële schade

Ons letselschade kantoor krijgt vaak vragen of wat het verschil is tussen schades. We lichten het daarom kort even toe:

Materiële schade is de schade die het meest duidelijke is. Hier betreft alle zichtbare schade. Dat kan een auto zijn die schade heeft aan de portieren. Het kan echter ook een gebroken been zijn. Kortom, het is schade wat te zien is en dat tegen een bepaalde prijs te herstellen is. Deze kosten vallen onder de materiële schade en worden vergoed wanneer er een verantwoordelijke is aangesteld voor de schade.

Immateriële schade is in sommige gevallen wat ‘lastiger’ te bewijzen. Het betreft hier vooral schade aan iemand mentale situatie of de na-effecten van een ongeluk. Hierbij moet je denk aan o.a.

  • Angst of depressie
  • Hoofdpijn of andere klachten
  • Misgelopen studietijd
  • Misgelopen opdrachten als zzp’er

Smartengeld opeisen

Zoals u wellicht kunt inbeelden duiden alle bovenstaande punten veelal op levenslust en plezier. Wanneer een ongeval leidt tot bijvoorbeeld chronisch pijn (denk aan een whiplash), beïnvloedt dit iemands leven op significante wijze. Bij Schallenberg Letselschade hebben we inmiddels veel ervaring in het claimen van smartengeld. Deze vergoedingen zijn niet onrealistisch en worden veelal gebaseerd op uitspraken die eerder zijn gedaan door rechters in soortgelijk gevallen. Uiteraard proberen wij elk situatie uniek te beoordelen en ons sterk te maken dat u de hoogst mogelijke smartengeld vergoeding krijgt.

Online afspraak maken met onze letselschade jurist

Wilt u eenvoudig en snel weten of uw zaak in aanmerking komt voor letselschade vergoeding? U kunt direct een afspraak inplannen met onze juristen. Gemakkelijk online via onze website. U kunt ook direct onze quickscan aanvragen, hiermee krijgt u direct antwoord of u recht heeft op een vergoeding.

Onze letselschade jursiten zijn inzetbaar in heel Nederland!

https://schallenberg-letselschade.nl