Red Services
Image default
Aanbiedingen

3 handige tips om jouw kantoor in te richten

3 handige tips om jouw kantoor in te richten

Een werkplek is de belangrijkste plek binnen het bedrijf, en deze plek heeft veel invloed op het bedrijf. De werkplek en de indeling van deze plek heeft een enorm effect op de productiviteit en concentratie van werknemers. Wie op kantoor werkt moet zich fijn voelen en graag naar het kantoor komen. Weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen bij de (her)inrichting van je kantoor? Lees dan snel dit blogartikel verder.

 

Maak gebruik van de ruimte

Vroeger werden kantoren ingedeeld in een tal van individuele hokjes. Voor iedereen was een klein plekje gereserveerd en hier werd niet veel van afgeweken. Uiteindelijk bleek steeds vaker dat dit niet een effectieve manier van werken is. Er werd steeds vaker gebruik gemaakt van open ruimtes en dit bracht een hele andere sfeer met zich mee. Een open sfeer zorgt er namelijk voor dat collega’s meer interactie met elkaar zoeken en zo meer en efficiënter overleggen. Binnen een kantoor met een open sfeer kan er echter nog steeds gekozen worden voor een aantal aparte gesloten ruimtes. Voorbeelden van deze ruimtes zijn vergaderzalen, ontvangstruimtes en een kleine keuken bij de kantine.

 

Ontspanning is ook belangrijk

Beweging is gezond, maar dat weet eigenlijk iedereen wel. Op kantoren wordt echter nog steeds vrij weinig ruimte om te bewegen geboden. Je kan zorgen dat er wel ruimte voor beweging is met een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kun je een tafeltennistafel of voetbaltafel in de kantine zetten, of het kantoor zo inrichten dat mensen naar elkaar toe kunnen lopen. Mensen die kunnen bewegen tijdens het werk zullen productiever zijn en met meer concentratie werken.

 

Kato helpt met jouw project!

Een kantoor is dé plek waar werknemers zich thuis moeten voelen, daarom is het handig om specifieke wensen van hen in acht te nemen bij de inrichting van het kantoor. Laat je jouw kantoorruimte toch liever inrichten dan dat je het zelf doet, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt, kun je dat doen samen met een professionele partij. Zo helpt Kato bij iedere standaard en speciale inrichting van het kantoor. Neem vooral eens een kijkje bij ze op de website voor inspiratie

 

https://katoprojecten.nl/