Red Services
Image default
Aanbiedingen

Dagelijks zuigen met een Dyson

Veel mensen zouden graag een Dyson stofzuiger hebben, en dat is niet gek. Een Dyson is niet alleen mooi vormgegeven, maar is ook ontwikkeld met innovatieve technologieën die je enkel in een Dyson kunt vinden. Neem bijvoorbeeld de Dyson V10. Een relatief goedkope Dyson stofzuiger met alle kwaliteiten die je gewend bent van Dyson of die je verwacht van Dyson stofzuigers. Dit is één van de series onder de Dyson stofzuigers die ontwikkeld is voor effectief dagelijks gebruik. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je elke dag moet zuigen met zo’n Dyson stofzuiger. Het is gewoon een Dyson die voorziet in de standaard zuigmogelijkheden. 

Snoerloos en consequent stofzuigen

Een Dyson V10 heeft tot een uur constante zuigkracht. De Dyson stofzuigers hebben natuurlijk geen snoer. Dat betekent dat ze met een batterij werken. Die batterij raakt natuurlijk leeg, omdat er geen directe stroomtoevoer is. Als de batterij leeg is, moet deze 3,5 uur opladen en kun je weer een heel uur stofzuigen met een batterij. Het is dan ook praktisch om een tweede batterij te kopen als je langer nodig hebt om je huis volledig te zuigen. Als de batterij bijna leeg is, verliest de Dyson V10 in ieder geval geen zuigkracht. Hij blijft even krachtig zuigen.

Technologie van de V10

Een stofzuiger uit de Dyson V10 serie heeft een aantal belangrijke technologieën die deze stofzuigers uniek maakt. Bijvoorbeeld het akoestische ontwerp. De Dyson V10 is gemaakt om trillingen en geluid te dempen. Dat betekent dat je minder herrie maakt terwijl je aan het stofzuigen bent. Fijn voor jou, maar ook voor je buren. De filtratie in het volledige systeem zorgt er daarnaast voor dat bijna alle stofdeeltjes opgevangen worden en blaast ook nog eens schone lucht uit.