Red Services
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de drie origineelste verlichting voor in jouw huis!

Eindelijk is het zo ver, je eigen huisje. Misschien heb je het wel samen met je partner gekocht, met een goede vriendin, of alleen, het is nu jouw huis. En nu het jouw huis is, wil je natuurlijk dat alles er tip top uit komt te zien. Een nieuwe vloer is vaak zo gelegd en een dagje naar de woonboulevards bezoeken zorgt voor jouw nieuwe meubels. 

 

Nu is er nog één ding waar je over moet nadenken, de verlichting. Vaak is dit nog niet zo makkelijk, want je wil graag verlichting in je huis hangen dat sfeer en gezelligheid uitstraalt. Om jou een handje te helpen in de zoektocht naar de juiste verlichting, hebben wij de drie origineelste verlichting voor in jouw huis op een rijtje gezet! 

 

Laat je gloeilamp zien

Vroeger werden lampenkappen zo gemaakt dat je de lamp die erin zat niet kon zien. Het was gebruikelijk dat de gloeilamp die binnenin zat te bedekken. Tegenwoordig is het juist helemaal hip wanneer je de gloeilamp wel ziet! Je kunt daardoor spelen met licht en schaduw. Doordat er een stuk van de lamp te zien is, kun je allerlei vormen creëren op de muur. 

 

Zorg  er wel voor dat je er niet een te felle lamp in doet. Je wil namelijk niet dat je gasten verblind worden wanneer ze ’s avonds op bezoek komen en jij de lampen aan doet. Zorg voor een warm en zacht licht, waar je niet blind van wordt. 

 

Hang led panelen aan de muur

Wie zegt dat een lamp perse aan het plafond moet hangen? Heb jij bijvoorbeeld wel eens nagedacht over led panelen aan de muur? Een led paneel van Led24.nl zijn er in allerlei verschillende maten en kleuren. Zo kun je dus je panelen afstemmen op de stemming die jij wilt creëren. 

 

In de avond wanneer je lekker op de bank licht, kun je de led panelen dimmen en een warme gloed geven. Maar wanneer je fanatiek spelletjes zit te spelen met je vrienden, wil je juist dat je fel licht hebt, zodat je de kaarten en fiches goed kan zien. 

 

Sta in de spotlight met spotjes

De laatste, maar zeker niet de minste verlichting zijn spotjes. Sommige mensen vinden het moeilijk om verlichting uit te zoeken, omdat ze niet houden van dingen aan het plafond of dingen die in de weg staan. Ze willen het liefst geen lampenkap of een lampenkop dit ergens in de weg hangt. Spotjes zijn hier de ideale oplossing voor. 

 

Het voordeel van spotjes zijn, dat je deze in het plafond monteert, wat betekent dat deze nergens in de weg hangen. Je kunt er zoveel plaatsen als je wilt, zodat je genoeg licht creëert. 

https://ledlichtstunter.nl