Red Services
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van shutters

Shutters zijn erg populair op het gebied van raamdecoratie. Dat is niet gek, want ze hebben vele voordelen. Shutters zijn luiken voor binnen in huis met houten horizontale lamellen. Naast de goede isolerende werking, zijn ze ook nog eens duurzaam en makkelijk in onderhoud. Ben je benieuwd wat deze voordelen inhouden? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Goede isolerende werking 

In de zomer kun je ervoor kiezen om de airco aan te zetten in huis. Het nadeel is dat een airco veel stroom gebruikt. Als je shutters in huis laat plaatsen, profiteer je van een goede isolerende werking. Shutters houden namelijk het zonlicht en de warmte buiten en daardoor blijft het huis koel. Niet alleen in de zomer is dit een voordeel, maar ook in de winter. Als je de verwarming aan zet in de winter kost het veel stroom. Het is zonde als deze warmte snel verloren gaat. Door de shutters blijft deze warmte binnen en daardoor bespaar je op de energiekosten. 

 

Duurzaamheid 

Shutters zijn de duurzaamste optie op het gebied van raamdecoratie. Dit komt doordat shutters gemaakt zijn van hout. Hout is een natuurlijk materiaal, wat het duurzaam maakt. Daarnaast is hout niet gevoelig voor slijtage, waardoor de shutters lang meegaan. Ben je uitgekeken op de kleur of ben je toe aan wat anders? Dan kan je de shutters gemakkelijk in een andere kleur schilderen. Shutters zijn in investering, maar je hebt er jarenlang profijt van. 

 

Makkelijk in onderhoud 

Raamdecoratie van stof is moeilijk om te reinigen. Dit kun je het beste laten doen door een stomerij. Shutters daarentegen zijn gemakkelijk zelf schoon te maken. Dit komt doordat shutters gemaakt zijn van een stevig materiaal waar het stof op blijft liggen. Je hoeft dus niet voorzichtig te zijn met het schoonmaken en het stof is makkelijk te verwijderen. 

 

Shutters op maat 

Ben je na het lezen van de voordelen enthousiast geworden over de shutters? En overweeg je om shutters aan te schaffen voor bij jou in huis? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en laat je inspireren. Ze hebben een groot aanbod aan shutters en blinds en kunnen jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters voor in jouw huis. Wil je witte shutters of meer wil informatie over de verschillende soorten shutters? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.

 

https://www.vaneyckshutters.com/