Red Services
Image default
Aanbiedingen

Het mooiste deurbeslag bij Deurklinkenshop voor de mooiste prijs

het mooiste deurbeslag koop je bij Deurklinkenshop. De Belgische webshop heeft een uitgebreid aanbod aan deurbeslag bestaande uit onder andere deurklinken en -grepen, patrijspoorten, sloten en kasttrekkers. Je deurbeslag is de finishing touch voor de uitstraling van je huis of kantoor. Daarom wil je niet te zuinig zijn bij de aankoop van je deurbeslag, want aangezien het vaak duurzaam materiaal betreft wat jaren meegaat, is dit vaak een eenmalige aanschaf wat je zo terug hebt verdiend. Maar wat wordt nu gezien als het mooiste deurbeslag? Waarmee scoor jij nu helemaal?

 

Zwart deurbeslag is een hit

Een enorme trend in deurbeslag is nu de kleur zwart. Zwart kun je toepassen in zowel je binnen- als buitendeuren door zijn neutraliteit. Door de verschillende uitvoeringen en afwerkingen kun je echter uitgebreid variëren met deze kleur. Wanneer het aangebracht is, roept de kleur zwart daarnaast een andere associatie op dan je met RVS bewerkstelligd. Het wordt gezien als minder standaard en meer luxe en springt daarom in het oog.

Intersteel deurbeslag voor luxe en design

De fabrikant Intersteel is het merk voor je stijlvolle deurbeslag. Bij Intersteel worden moderne technologieën gekoppeld aan elegantie en design. Voor elke stijl is er binnen Intersteel wel een productlijn te vinden, die hier naadloos op aansluit. Bij Intersteel kun je wat betreft materialen kiezen uit geborsteld of gepolijst RVS tot messing in combinatie met andere materialen, zoals hout. Naast deurbeslag vind je bij Intersteel ook andere accessoires in dezelfde stijl ontworpen als het deurbeslag, zoals meubelgrepen, raamkrukken, scharnieren en sloten, die samen met je deurbeslag een geordend, uniek geheel vormen en je huis helemaal af maken.

 

Designers deurbeslag

Wanneer bovenstaande nog niet luxe genoeg voor je is, kun je deurbeslag ook kiezen van topdesigners. Verschillende roemrijke ontwerpers van Nederlandse bodem hebben zich gefocust op het creëren van unieke esthetische deurbeslagen, zoals Piet Boon, Tord Boontje, Edward van Vliet en Erik Munnikhof. Ook over de grens vind je een groot aantal ontwerpers, die exclusief deurbeslag vervaardigd hebben, zoals het Italiaanse merk Olivari, het Londense Buster & Punch of het Spaanse Lázaro Rosa-Violán.

 

SKG deurbeslag

SKG deurbeslag staat bekend om zijn veiligheid. Het is een vorm van veiligheidsbeslag dat het keurmerk SKG met zich mee draagt. Hierdoor is SKG deurbeslag uitermate geschikt voor buitendeuren en voordeuren. Je kunt kiezen voor beslag met of zonder kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging is een van de cruciaalste manieren om je huis te beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak. Kerntrekken wordt namelijk door veel inbrekers toegepast, want het maakt weinig geluid en is een snelle methode om binnen te komen. Door kerntrekbeveiliging in je deurbeslag te nemen, bescherm je jouw deurcilinder tegen forceren en afbreken.