Red Services
Image default
Aanbiedingen

Introductie van de Wagnerianus Palm

Als je op zoek bent naar een winterharde, elegante palm om aan je collectie toe te voegen, zoek dan niet verder dan de Wagnerianus. Deze opvallende plant komt oorspronkelijk uit Taiwan en is genoemd naar de Duitse botanicus Carl Peter Thunberg. Hij is perfect voor iedereen die een vleugje tropische flair wil toevoegen aan zijn huis of tuin.

 

Uiterlijke kenmerken

De Wagnerianus is een eenstammige palm die tot 20 meter hoog kan worden. Hij heeft grote, leerachtige bladeren die diep verdeeld zijn in smalle segmenten. De bladeren hebben een mooie groene kleur met zilveren onderkant, en ze hebben een licht hangende groeiwijze. De Wagnerianus groeit langzaam, maar hij is het wachten waard voor zijn prachtige bladeren.

 

Voor warme en koude temperaturen

Deze palm past zich goed aan en verdraagt de meest uiteenlopende omstandigheden. Hij geeft de voorkeur aan volle zon, maar doet het ook goed in gedeeltelijke schaduw. Hij is droogtetolerant als hij eenmaal gevestigd is, maar hij zal regelmatige bewatering tijdens hete, droge perioden op prijs stellen. De Wagnerianus is ook winterhard en kan temperaturen tot -18 graden Celsius verdragen 

 

Weinig onderhoud

De Wagnerianus is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een palm die weinig onderhoud nodig heeft en een grote impact heeft. Als je klaar bent om een van deze schoonheden aan je huis of tuin toe te voegen, ga dan naar My Palm Shop en haal vandaag nog je eigen Wagnerianus op!

 

De Wagnerianus is een elegante, winterharde palm die perfect is voor iedereen die een vleugje tropische flair aan zijn huis of tuin wil toevoegen. Hij is aanpasbaar en gemakkelijk te verzorgen, waardoor hij een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Dus waar wacht je nog op? Je kunt de Trachycarpus Wagnerianus kopen bij My Palmshop!

 

https://www.mypalmshop.nl/